Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit jelent az erkölcsös nő?

Mit jelent az erkölcsös nő?

Figyelt kérdés

Sztem az erkölcsös nő az aki csak kizárólag komoly es tartós párkapcsolatba hajlandó belemenni.

Aki jól meg válogatja kivel kezd.

Akinek ha rossz a párkapcsolata próbálja rendbehozni.

Aki nem csalja meg a párját, sem érzelmileg sem fizikailag.

Aki nem megy bele csoportos szexbe, még a párja kérésére sem…aki ha egyedülálló nem tart szeretőt, es nincs szex kalandokban sem.

Aki nem kezdeményez férfiaknál, hanem elvárja hogy a férfi kezdeményezzen.

Sztem egy nőnek mindig erkölcsösnek kell lennie…

Ti mitgondoltok erről?

17 éves lány vgyok.

2023. okt. 15. 17:19
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
36%

Neked is csak egy bajod van,nem vagy jól megkefélve.Attól se vagy különb,hogy 17 évesen vesztetted el.13-14 éves lányok régen is ismerték a faszt,nem olyan nagy dolog.

Te valami szentnek képzeled magad,a kis álomvilágodban.Te sem vagy ekölxsös,mert leszólsz mindenkit,aki nem ugy vélekedik a dolgokról,mint te.Szerintem nem kellesz a kutyának se,és írigykedsz az olyan nőkre,akik megtudják és megmerik élni a szexualitásukat.

2023. okt. 16. 13:44
 52/62 anonim válasza:
69%
De a gondolataid erkölcstelenek még ha a tetteid nem is azok az elméden mégis olyan fantáziák vannak amitől erkölcstelen leszel, nem csak a tettek a kimondott szavaktól lesz valaki erkölcstelen hanem attól amiket nem mond ki hanem csak gondol
2023. okt. 16. 13:56
 53/62 anonim ***** válasza:
49%
Ha erkölcsösen akarsz élni akkor menj apácának, de ott sem leszel teljesen védtelen a perverz papoktól és vénlány apácáktól.
2023. okt. 16. 19:50
 54/62 A kérdező kommentje:

#51 Én nem vagyok szent, istenen, Szűz Márián, És az angyalokon kívül nincs több szent.

Én sok mindenkinek kellek, És megélem a szexuális vágyam a párommal, elég sűrűn, és jól meg vagyok kefélve, úgy hogy nincs ilyen bajom!!!

En Mem vagyokk irigy azokra a nőkre akik nem a párukkal Élik meg a szexuális vágyaikat, sőt nagyom erkölcstelennek tartom, arról nem tehetek hogy te is az vagy.

D

Ha mindenkinek más a véleménye nem zavar!!!

Téged se zavarjon, fogadd el ezzel kapcsolatosan a nézőpontom, én is elfogadom a tiedet.

Te szerinted nem fontos a női erkölcsösség, nekem pedig fontos, Én erkölcsösen szeretném élni az életem, ha te nem akarod az a te dolgod.

És ne állíts olyanokat rólam ami nem igaz, nem is ismersz.

Ha meg irigy vagy rám hogy bennem van tartás benned meg nincs, az a te bajod.

2023. okt. 16. 21:39
 55/62 A kérdező kommentje:

#52 igazad van, de viszont nem ismered az elmém.

#53 te meg nem vagy normális, előbb írtam nekem mi számít erkölcsmek, erre ide írod hogy menjek apácának.

D

Ez vicc

2023. okt. 16. 21:46
 56/62 anonim ***** válasza:
36%
Te kérdezted, mit gondolunk erről, úgyhogy most ne dobálózz azzal, hogy "fogadd el a nézőpontom". Pláne, mert az az utolsó mondatod, "Ha meg irigy vagy rám hogy bennem van tartás benned meg nincs, az a te bajod". Nem vagy egy kicsit álszent? Láthatóan te nem fogadod el más nézőpontját, pedig a pontozáson és a százalékokon látszik, hogy nem te vagy az, aki egészségesen és normálisan gondolkozik.
2023. okt. 16. 22:24
 57/62 A kérdező kommentje:

#56 nem, nem vagyok álszent.

Én elfogadom más véleményét, de a #51 engem ócsárolt, én ezzel a ha irigy vagy rám mert bennem vam tartás mondattal, csk igazat momdtam.

Mert csak az ócsárolja ismeretlenül a másikat aki irigy.

2023. okt. 17. 05:54
 58/62 A kérdező kommentje:

Es nemv én pomtoztam le a válaszokat.

Csk az #51 válaszolót, le merem fogadni hogy az #57 is az #51 ugyan az a személy, mondom hogy irigy, azért ocsarol tovább, biztos ki van égve, mert egy vén csirke lehet.

D

Na mindegy okos engedd szamár szenved.

Köszönöm szépen az értelmes válaszokat, kedves emberek.

2023. okt. 17. 06:08
 59/62 anonim ***** válasza:
52%
Nem ugyanazok vagyunk, te szerencsétlen. Ki a fene lenne irigy rád, és mégis miért?
2023. okt. 17. 06:55
 60/62 anonim ***** válasza:
5%

58

"le merem fogadni hogy az #57 is az #51 ugyan az a személy"

Hahaha, de hát te vagy az 57-es. :D Ezzel lebuktál és te vagy több néven regizve, írogatsz mások nevében, hogy te mindig tiszta legyél. :P

Jah, legalább bevallottad. :D

2023. okt. 17. 15:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!