Mit jelent az erkölcsös nő?
Sztem az erkölcsös nő az aki csak kizárólag komoly es tartós párkapcsolatba hajlandó belemenni.
Aki jól meg válogatja kivel kezd.
Akinek ha rossz a párkapcsolata próbálja rendbehozni.
Aki nem csalja meg a párját, sem érzelmileg sem fizikailag.
Aki nem megy bele csoportos szexbe, még a párja kérésére sem…aki ha egyedülálló nem tart szeretőt, es nincs szex kalandokban sem.
Aki nem kezdeményez férfiaknál, hanem elvárja hogy a férfi kezdeményezzen.
Sztem egy nőnek mindig erkölcsösnek kell lennie…
Ti mitgondoltok erről?
17 éves lány vgyok.
Tudod, a felnőttek világában (ideális esetben) nem úgy működik az élet, hogy a cselekvőképtelen hercegnő ül a toronyban, majd a tökéletes megmentőjének szül pár pulyát, s ki is nyalja az ura se**ét, s kussban van egész életében, mert ugyanúgy nem tud kiállni magáért a földön, mint a toronyban.
Egy egészséges párkapcsolatban a felek egyenlőek, függetlenül attól, hogy kinek mi van a lába közt.
Közös megegyezéssel hoznak döntéseket, figyelembe véve, hogy mit akarnak és a másik is mit akar.
Nem az a mérvadó, hogy idegenek mit gondolnak valamiről, miközben semmi közük sincs hozzá.
Az erkölcs, becsület, tisztelet stb mind olyan dolgok, amit csak mások szemszögéből lehet értelmezni. Ez azt jelenti, hogy az erkölcsről mást fog mondani egy prosti, mint egy pap.
Ha mindenki számára erkölcsös akarsz lenni, akkor elég nagy bajban vagy. Akkor is, ha azt gondolod magadról, hogy erkölcsös vagy.
Emiatt ezek a dolgok örök vita tárgyai és nem nagyon lehet benne igazságot tenni. Részemről az erkölcsösség alapja az, hogy kapcsolataimban próbálok egyenes és fair lenni. Igyekszem a másikat támogatni és partnerként kezelni. Ez természetesen nem mindenki számára megfelelő, nyilván számukra nem vagyok erkölcsös, de nem tudok azzal mit kezdeni, hogy mit gondol rólam az, akinek teljesen más életszemlélete van.
A legtöbb általad felsorolt dologban egyetértek veled, viszont finoman szólva is nem csak a szexualitás terén létezik erkölcs.
Egyébként meg egy 17 éves már rég nem gyerek. Egy év múlva már jogilag is felnőttnek fog számítani.
Válaszok:
Sztem az erkölcsös nő az aki csak kizárólag komoly es tartós párkapcsolatba hajlandó belemenni. - lehet egy cél, de a párkapcsolat két ember döntése,
Aki jól meg válogatja kivel kezd. - amennyire képes rá, nyilván igyekszik az ember,
Akinek ha rossz a párkapcsolata próbálja rendbe hozni. - egyetértek
Aki nem csalja meg a párját, sem érzelmileg sem fizikailag. - egyetértek
Aki nem megy bele csoportos szexbe, még a párja kérésére sem…aki ha egyedülálló nem tart szeretőt, es nincs szex kalandokban sem. - ez ugyanaz, mint a fenti
Aki nem kezdeményez férfiaknál, hanem elvárja hogy a férfi kezdeményezzen. - ezzel nem értek egyet
Sztem egy nőnek mindig erkölcsösnek kell lennie… - kellene, de ez nem nagyon kivitelezhető
Nekem annyit jelent az erkölcsös nő (és férfi) a te gondolatmenetedhez viszonyítva (mert ugyebár többféle erkölcsösség létezik), hogy nem csalja meg a párját.
Amiket felsoroltál, egy idejemúlt elképzelés (!) arról, milyennek "kell" lennie a nőnek, és 17 évesen már illene kinőni a saját nemed lenézéséből és a szex démonizálásából.
Nőj fel, gyerek vagy még.
Nekem ennek kicsit olyan szaga van, hogy nem vagy semmiben jó, ezért azt, amilyen vagy, beállítod erkölcsösnek, hogy legalább az legyél.
Mondok egy példát. Ha nem lenne önbizalmam, mert semmiben nem lennék jó, akkor azt mondanám, ÉN nem szopok, hozzáköltöm, hogy erkölcsösségből, és elítélek mindenkit, aki leszopja a párját.
Szerencsére van önbizalmam, nem kell ilyeneket kitalálnom.
Aki azt írta hogy gyerek vagyok, hát nem ez volt a kérdés!!!
Lehet a ti szemetekben gyerek vagyok, de én nem érzem magam gyereknek, sokkal érettebbnek érzem magam agyilag es külsőleg sem úgy nézek ki mint egy 17 éves.
De félreértés ne essék én nem a nőket nézem le, hisz minden nő csodálatos.
#13 a szex nem rossz dolog, de azért egy nőben legyen már egy kis tartás hogy nem tart szeretőt és nem meggy bele kalandokba.
És nyilván nem vagyok mindenkinél jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!