Mit jelent az erkölcsös nő?
Sztem az erkölcsös nő az aki csak kizárólag komoly es tartós párkapcsolatba hajlandó belemenni.
Aki jól meg válogatja kivel kezd.
Akinek ha rossz a párkapcsolata próbálja rendbehozni.
Aki nem csalja meg a párját, sem érzelmileg sem fizikailag.
Aki nem megy bele csoportos szexbe, még a párja kérésére sem…aki ha egyedülálló nem tart szeretőt, es nincs szex kalandokban sem.
Aki nem kezdeményez férfiaknál, hanem elvárja hogy a férfi kezdeményezzen.
Sztem egy nőnek mindig erkölcsösnek kell lennie…
Ti mitgondoltok erről?
17 éves lány vgyok.
#40 nem vagyok szűz, engem nem a vágyak irányítanak hanem a józan ész.
Volt már őrült szex vágyam mikor szakitottam a párommal, mégsem menntem bele kalandba, bennem van tartás.
És tényleg vonzódom a nőkhöz, bár sosem voltam még nővel.
Nem tudom hogy jöttél rá erre…
Hát én viszont azt mondom, aki farkat vesz a szájába, és 17 évesen nem szűz, az erkölcstelen.
Ezért nincs értelme. Mert mindig, MINDIG van, aki nálad kevesebbet csinál a szexben, és a te logikád szerint az lekurvázhat.
42
Hogyan jöttem rá?
Kibernetikus kriminológia.
#44 egyetlen férfival voltam /vagyok mindeddig, kiváncsi lennék hogy te hány évesen vesztetted el a szüzességed.
17 éves vagyok ideális kórban vesztettem el a szüzességem, szerinted mennyi idős kort gondolsz ideálisnak a szüzesség elvesztésere? Régen az erkölcsös világban már az én koromban férjnél voltak a lányok, ezzel azt akarom mondani hogy régen is ennyi idős korban vesztették el a szüzességet a nők…
Mellesleg nem is vesztettem el hamar!!! A mai 13/14 éves kislányok úgy ismerik a faszt mint egy prosti…
Én nem vagyok erkölcstelenebb mint egy 30 éves nő akin keresztül mennt legalább 10 fasz!!!
D
Akarom kérdezni te mennyi idős kort gondolsz ideálisnak a szüzesség elvesztésére?
Biztos nem 20-30 ugye?
#44 egyébként az orális szex a szex része.
Ez nem erkölcsösség hanem prudseg, Sztem.
De ahogy az egyik hozzászóló is írta mindenki más szemszögből értelmezi a női erkölcsöt, de ok ha neked erkölcstelenség a párod orális kenyesztetese , akkor ok.
Ismerek olyan nőt,aki 18 écesen féjhez ment.Régi jó szokás szerit.A férjén kívűl bem volt senkivel.Beraktak neki egy gyereket,kívülről egy tökéletes párnak tünnek.
Viszont:ha nem lett volba pénze nem ment volna hozzá.
49es vafyok véletlenül elment.
Folytatom.Soha senki bem dugta a férjén kívűl,gyereket is az orvos csinált nekik,nem más ferfi.Ez számodra egy erkölcsös nő.
Viszont,szó nelkül elmegy a bírósagra hamisan tanuskodni,hogy ártatlan embereket tegyen tönkre.Megjátsza magát,gonosz.
De szerinted ő egy jó ember.Ha jönne egy gazdagabb férfi simán elválna.Mivel nem volt mással,a férje meg egy bamba,negyven éves kora körül rájön a bolond óra.Akkor fog majd bepótolni mindent,amit kihagyott.Vagy egy megkeseredett dög lesz.
A te szemedben én erkölxstelen vafyok,de inkább leszek akármekkora ri.banc,mint olyan,mint ez a nő.
Igaza van másoknak,hagyon gyerek vagy,és lenéző.Meg téged is húzhatnak ketten f.aszra,érzelmileg csalhatsz meg mást,mert az ellen nem tudsz tenni,az csak jön magatol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!