Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit jelent az erkölcsös nő?

Mit jelent az erkölcsös nő?

Figyelt kérdés

Sztem az erkölcsös nő az aki csak kizárólag komoly es tartós párkapcsolatba hajlandó belemenni.

Aki jól meg válogatja kivel kezd.

Akinek ha rossz a párkapcsolata próbálja rendbehozni.

Aki nem csalja meg a párját, sem érzelmileg sem fizikailag.

Aki nem megy bele csoportos szexbe, még a párja kérésére sem…aki ha egyedülálló nem tart szeretőt, es nincs szex kalandokban sem.

Aki nem kezdeményez férfiaknál, hanem elvárja hogy a férfi kezdeményezzen.

Sztem egy nőnek mindig erkölcsösnek kell lennie…

Ti mitgondoltok erről?

17 éves lány vgyok.

2023. okt. 15. 17:19
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 A kérdező kommentje:

#40 nem vagyok szűz, engem nem a vágyak irányítanak hanem a józan ész.

Volt már őrült szex vágyam mikor szakitottam a párommal, mégsem menntem bele kalandba, bennem van tartás.

2023. okt. 15. 23:23
 42/62 A kérdező kommentje:

És tényleg vonzódom a nőkhöz, bár sosem voltam még nővel.

Nem tudom hogy jöttél rá erre…

2023. okt. 15. 23:27
 43/62 A kérdező kommentje:
Bár nem tudnám elképzelni egy nővel párkapcsolatot.
2023. okt. 15. 23:29
 44/62 anonim ***** válasza:
80%

Hát én viszont azt mondom, aki farkat vesz a szájába, és 17 évesen nem szűz, az erkölcstelen.

Ezért nincs értelme. Mert mindig, MINDIG van, aki nálad kevesebbet csinál a szexben, és a te logikád szerint az lekurvázhat.

2023. okt. 15. 23:37
 45/62 anonim ***** válasza:
3%

42

Hogyan jöttem rá?

Kibernetikus kriminológia.

2023. okt. 15. 23:54
 46/62 A kérdező kommentje:

#44 egyetlen férfival voltam /vagyok mindeddig, kiváncsi lennék hogy te hány évesen vesztetted el a szüzességed.

17 éves vagyok ideális kórban vesztettem el a szüzességem, szerinted mennyi idős kort gondolsz ideálisnak a szüzesség elvesztésere? Régen az erkölcsös világban már az én koromban férjnél voltak a lányok, ezzel azt akarom mondani hogy régen is ennyi idős korban vesztették el a szüzességet a nők…

Mellesleg nem is vesztettem el hamar!!! A mai 13/14 éves kislányok úgy ismerik a faszt mint egy prosti…

Én nem vagyok erkölcstelenebb mint egy 30 éves nő akin keresztül mennt legalább 10 fasz!!!

D

2023. okt. 16. 06:59
 47/62 A kérdező kommentje:

Akarom kérdezni te mennyi idős kort gondolsz ideálisnak a szüzesség elvesztésére?

Biztos nem 20-30 ugye?

2023. okt. 16. 07:03
 48/62 A kérdező kommentje:

#44 egyébként az orális szex a szex része.

Ez nem erkölcsösség hanem prudseg, Sztem.

De ahogy az egyik hozzászóló is írta mindenki más szemszögből értelmezi a női erkölcsöt, de ok ha neked erkölcstelenség a párod orális kenyesztetese , akkor ok.

2023. okt. 16. 10:40
 49/62 anonim ***** válasza:
24%

Ismerek olyan nőt,aki 18 écesen féjhez ment.Régi jó szokás szerit.A férjén kívűl bem volt senkivel.Beraktak neki egy gyereket,kívülről egy tökéletes párnak tünnek.

Viszont:ha nem lett volba pénze nem ment volna hozzá.

2023. okt. 16. 13:31
 50/62 anonim ***** válasza:
24%

49es vafyok véletlenül elment.

Folytatom.Soha senki bem dugta a férjén kívűl,gyereket is az orvos csinált nekik,nem más ferfi.Ez számodra egy erkölcsös nő.

Viszont,szó nelkül elmegy a bírósagra hamisan tanuskodni,hogy ártatlan embereket tegyen tönkre.Megjátsza magát,gonosz.

De szerinted ő egy jó ember.Ha jönne egy gazdagabb férfi simán elválna.Mivel nem volt mással,a férje meg egy bamba,negyven éves kora körül rájön a bolond óra.Akkor fog majd bepótolni mindent,amit kihagyott.Vagy egy megkeseredett dög lesz.

A te szemedben én erkölxstelen vafyok,de inkább leszek akármekkora ri.banc,mint olyan,mint ez a nő.

Igaza van másoknak,hagyon gyerek vagy,és lenéző.Meg téged is húzhatnak ketten f.aszra,érzelmileg csalhatsz meg mást,mert az ellen nem tudsz tenni,az csak jön magatol.

2023. okt. 16. 13:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!