Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Erkölcsös, jó embernek tartod...

Erkölcsös, jó embernek tartod magad?

Figyelt kérdés

2022. febr. 16. 16:41
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
27 szavazat
 1/9 A kérdező kommentje:
Illetve mit értesz ez alatt? Mi számodra az erkölcsösség?
2022. febr. 16. 16:44
 2/9 anonim ***** válasza:
77%

Nyilvánvalóan nem vagyok jó ember, mert mindenki rühell engem! Igaz hogy nem hazudozok, sosem vagyok képmutató és utálom a seggnyalást. De az olyan embereket mint pl. a volt kolléganőm aki azzal szórakozott, hogy aki nem tetszett neki, azt kirúgatta, magyarán emberektől vette el a megélhetést, őt mindenki szerette, ő egy jó ember!

Hát kedves világ! Ilyen jó embereket kívánok nektek, mint amilyen ez a szuka volt!

2022. febr. 16. 16:45
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Részben, ez nem olyan hogy "igen vagy nem" ,más kérdés melyik dominál inkább az adott időszakban.
2022. febr. 16. 16:46
 4/9 Noren1989 ***** válasza:
Rkölcsösnek igen, jónak nem.
2022. febr. 16. 17:04
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
igen, kedves vagyok masokkal, idegenekkel is a kedvesseg, udvariassag az alapallas nalam. akit nem birok azzal nem beszelek, nem keresen a tarsasagat
2022. febr. 16. 17:12
 6/9 anonim ***** válasza:
36%
Nem. Nincs különösebb okom rá, de inkább legyek erkölcstelen, minthogy mindenki azzal zsaroljon, hogy "Jó EmBeR nEm tEsZ iLyEt..." meg "hA jÓ emBeR lEnNéL..." F*szom sem akar jó ember lenni mindenáron.
2022. febr. 16. 17:34
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyjából. Igyekszem nem ártani másoknak.
2022. febr. 17. 17:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem én nem. Egyrészt nem tartom magam segítőkésznek, kellően empatikusnak sem és nem feltétlen veszem észre, hol kellene segíteni. Önzőnek is tartom magam kicsit. :(
2022. febr. 17. 19:06
 9/9 anonim ***** válasza:
51%

Nem.

Sokszor egoista vagyok és önző. Könnyen sértek meg másokat, nem vagyok valami empatikus sem.

Túl komoly, túl nyers és túl maximalista vagyok. Ezek miatt sokszor negatív másokkal és bunkó is akár.

2022. febr. 17. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!