Ritka, aki 30 éves kétgyerekes anyukaként is tininek néz ki?
Mert kb.sok helyen úgy néznek rám mint egy földönkívülire, ha közlöm velük, hogy anyuka vagyok.
Van egy 5 éves és egy 4 hónapos gyerekem.
Most dicsekszel, vagy panaszkodsz? 😂 Oké, jól nézel ki, örülj neki.
Az elmúlt pár évtizedben igazából annyira elmosódtak a korosztályok közötti határok, hogy nagyon sokszor nehéz megállapítani valakiről, hogy mennyi idős lehet. Ma már nem nagyon van olyan, hogy ennek meg annak a korosztálynak így és így kéne öltözködnie, mindenki azt hord, amit szeret, sok tizenéves harmincasként öltözik és sminkel, 30-as, 40-es nők meg néha úgy, mint a kamaszok. Ha ehhez van egy jó genetika még, akkor simán kineznek 18-20 évesnek. Nem ritka szerintem egyáltalán.
Én mondjuk amúgy is általában rosszul tippelem meg az emberek korát.
Én 40 vagyok és a nagyobb gyerekem 13. Mikor mondom valakinek, hogy mekkora a gyerekem, már többször rácsodálkoztak, az hogy lehet, úgy gondolták max óvodás korú gyerekem lehet. Régebben is mindig fiatalabbnak néztek. Pl 30 évesen, már anyukaként alkoholt vásároltam, mire megkérdezték elmúltam e 18. Vagy egyszer valahol sorbanállásnál mondták, engedjék előre a kislányt (mikor kb 35 lehettem), mondom nem vagyok én már annyira kislány. Sok ilyen van.
Én nem bánom, örülök inkább, nem zavar, jókat mosolygok az emberek csodálkozásain. Én vékony vagyok és nem ráncosodok durván - nyilván valamennyire igen. Személyiségem sem harsány vagy uralkodó, ezek szerintem együttesen kelthetnek ilyen benyomást. Azt szoktam mondani, úgy nézek ki, mint egy tini, csak éppen egy olyan tini, aki már szétdrogozta magát 😃
29 voltam, mikor új lakásba költöztünk a férjemmel. Én nyitottam ajtót a postásnak, aki megkérdezte, hogy a szüleim itthon vannak-e, mert ajánlott levél érkezett.
31 évesen szültem, a 4-5 évvel fiatalabb szobatársnőm rákérdezett, hogy mertem ennyire fiatalon szülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!