Titeket is kérdezgetnek folyton 30 éves korotok felett hogy miért nem házasodtok meg? Engem pl nagyon idegesít.
Engem is ezzel nyaggattak, de megmondtam nekik, hogy nem állok szóba olyan lánnyal aki igénytelen.
Vagyis én kellenék neki.
:)
Engem nem. Mondjuk én házas vagyok.
Miért nem állsz ki magadért?
Annyi eszközöm van az ilyenek ellen, mint égen a csillag.
Most költöztem össze a párommal nemrég. Mióta itt vagyunk, többen megkérdezték házasok vagyunk-e, pl szomszéd, ügyintéző stb. Mindketten 22 évesek vagyunk és nem nézünk ki többnek, tegnap is elkérték a boltban a személyinket. Ne vedd magadra.
Az okokra rákérdezni elég tapintatlan dolog, de rengeteg módon válaszolhatsz rá.
Csak a rokonok is ezzel piszkálnak, de én imádok független lenni.
Ezt nem értik.
Nem, mert 25 évesen már megvolt az eljegyzés :p
De addig amúgy persze, kérdezték.
#8 pont azért piszkálnak ezzel, mert rohadtul irigyelnek és ha már nekik szar, legyen neked is az.
Azt jegyezd meg, hogy azok az emberek szoktak mást a kinézete, életmódja vagy bármi ilyen miatt basztatni, akik irigylik. Pl. engem a dagadt rokonaim csesztetnek mindig, hogy miért vagyok vékony. Holott csak irigyek, szeretnének ők is jól kinézni. Ugyanígy a házasság témával is azért basztatnak, mert irigyek, hogy te mersz békében élni függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!