A facebookon miért szabadulnak el az indulatok?
Mert az emberek már csak a jogaikkal vannak tisztában, a kötelességeikkel nem.
Tehát joga van mindenkinek vélem3nyt nyílvánítani, de kutya kötelessége lenne mindenkinek az emberiesség. Na ez az, ami nincs már. Az emberiesség. Erről nem a Facebook tehet, nem a cikkek, nem orbán, nem a covid és nem a háború. Csakis az emberek ölik meg saját magukat.
"Pl ma olvastam az egyik kommentet egy cikk alatt, amit nyilvánvalóan álprofil írt. Többen röhögő fejet is raktak neki. Egy hölgy kommentelő csak annyit írt, hogy az illető álprofil. Erre még 3 álprofil rászállt erre a hölgyre, és az egyik lúvnyának titulálta, a másik meg azzal rágalmazta hogy veri a gyerekét (én meg pont ismerem a hölgyet személyesen, nincs gyereke mert nem lehet neki) és hogy erről messenger bizonyíték is van! Komolyan nem értem hogyan merészkednek ennyien ilyen alacsony lét tudatba mint ezek az álprofilok?"
Ez így kissé más szerintem, mint amit elsőre hittem a kérdés kapcsán. Meg kell kérdeznem, ez egészen véletlenül nem politikai vagy közéleti téma volt ahol ez a trollkodás és rászállás megtörtént? Mert akkor nem csoda hogy ennyire agresszívak, a saját hitelességüket próbálták védeni. Sajnos rengeteg közpénzt öntenek régóta fideszék a folyamatos dezinfóba és gyűlöletkeltésbe, rengeteg fizetett troll van már tőlük minden felületen. Ennyire aktív álprofilos troll tevékenységet nem nagyon tudnék másképp értelmezni, mint ami ott történt.
Aztán van aki meg önként hülye, elfogult, mint valami vallási fanatikus. Gyakorlatilag csomó ember bármiből ügyet csinál és szektás szinten védi, egyfajta hitként a néha teljesen elborult "igazát".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!