Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A facebookon miért szabadulnak...

A facebookon miért szabadulnak el az indulatok?

Figyelt kérdés
Komolyan nem értem azokat, akik a frusztrációjukat a neten vezetik le, ráadásul idegen embereken. Olyan rágalmakat vágnak a masik ember fejéhez, ami kb felér a büntetőjogi kategóriával. Gondolok arra, hogy csak azért mert a vélemények nem egyeznek, máris ócsárolni kell a másik embert, és úgy lealázni ahogy a személyiségzavarosak teszik. Pl ma olvastam az egyik kommentet egy cikk alatt, amit nyilvánvalóan álprofil írt. Többen röhögő fejet is raktak neki. Egy hölgy kommentelő csak annyit írt, hogy az illető álprofil. Erre még 3 álprofil rászállt erre a hölgyre, és az egyik lúvnyának titulálta, a másik meg azzal rágalmazta hogy veri a gyerekét (én meg pont ismerem a hölgyet személyesen, nincs gyereke mert nem lehet neki) és hogy erről messenger bizonyíték is van! Komolyan nem értem hogyan merészkednek ennyien ilyen alacsony lét tudatba mint ezek az álprofilok? Sajnáltam a hölgyet, nyilvánosan olyan rágalom és sértegetés érte, hogy azért a valóságban már a rágalmazó bíróság előtt állna.
2023. okt. 14. 20:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy időben én is írtam pár kommentet fb-os cikkek alá, de amit ott kaptam...hát ez van. Onnantól kezdve nem írtam több kommentet.

De nézd csak meg ezt az oldalt. Ez is ugyanaz a kategória.

Egyes embereknek csak idáig terjed a szintjük. Frusztrációt levezethetnék futással vagy egyéb sporttal, de ahhoz már lusták...

2023. okt. 14. 20:07
 2/17 A kérdező kommentje:
Annyira sajnáltam azt a hölgyet. Nem lehet gyereke, nincs gyereke, és egy ismeretlen olyannal vádolja ország világ előtt ismeretlenül, hogy veri a gyerekét.
2023. okt. 14. 20:09
 3/17 anonim ***** válasza:
83%
A sajnálatra méltó nő jelentse a provokátort a facebooknak. Le fogják tiltani.
2023. okt. 14. 20:26
 4/17 anonim ***** válasza:
21%

Komolyan, mint az óvoda...

Már bocs, de akinek annyi esze van, hogy kiteregeti a magánéletét idegenek előtt, még ha álnéven is, az vállalja is a következményeit.

2023. okt. 14. 20:33
 5/17 anonim ***** válasza:
31%
Egyrészt a négyessel egyetértek. Másrészt a Facebookon IS azért szabadulnak el az indulatok, mert mindenki rohadt bátor a billentyűzet mögül amúgy is egy csomló az elmebeteg, harmadrészt mert láthatóan az ég világons semmi (jogi) következménye nincs és nem is az ilyen tetteknek.
2023. okt. 14. 20:40
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem csak a fb-n van jelen😂 Itt is. Mindegy ez milyen platform.
2023. okt. 14. 20:52
 7/17 anonim ***** válasza:
61%
Itt ugyan ez van nem kell velük foglalkozni. Nekem volt egy olyan profilképem fb-n amin volt egy dobozos kóla a kezemben meg éppen rágyújtottam. Hozzászóltam valamihez és egy öregasszonnyal nem egyezett a véleményünk valamiről erre meg kaptam hogy “maga csak igyon sok kólát meg cigizzen sokat” :D
2023. okt. 14. 20:56
 8/17 A kérdező kommentje:
4-es ki teregetett ki micsodát? Az illető hölgy nem teregetett ki semmit sem! Én ismerem személyesen, meg a barátai, mi tudjuk csak hogy nincss gyereke mert nem lehet neki. Tehát?
2023. okt. 14. 20:58
 9/17 A kérdező kommentje:
4es, nem a hölgy usmerősöm irkált álprofilból hanem a többi! Ő csak kimondta az igazat, hogy álprofilok. Erre estek neki.
2023. okt. 14. 21:02
 10/17 anonim ***** válasza:
91%
Figyelj, nehogy már egy álprofilnak bizonygassad, sőt senkinek se hogy neked a magánéletedben milyen problémák vannak vagy hogy mi van mi nincs. Kulturáltan le kell szarni és ennyi, ilyen a világ. Ha okosabb vagy akkor szimplán nem válaszolsz mert tudod hogy felesleges.
2023. okt. 14. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!