Volt már olyan érzésetek, hogy egy adott városból szabadulnátok mert nem szerették ott lenni, rosszra emlékeztet titeket?
Igaz, nem egy városban lakok, hanem egy faluban, de én inkább az unalom és lehetetlenség miatt mennék el innen.
#1 Mi volt a gond Egérrel?
Nekem is Debrecen és Nyìregyhàza.
Nyíregyházàt szerettem, csak tönkretettek, Debrecent pedig sosem tekintettem az otthonomnak.
Az összes magyar város nagyon depresszív, Budapest nagy része is az.
Én Egerben nőttem fel és miután felnőttként itt ragadtam betegség miatt jobban utálom mint bármit
Úgy látszik van itt valami nagyon rossz energia
#7 ha tőlem kérdezed (1&6): öröm látni, hogy van, aki nem válogatós. Még csak a nememet sem tudtad meg 😀
Amúgy ilyen szempontból sem volt valami csúcs hely Eger. Volt közben egy ideig Heves megyei párom, de elég hamar kiderült, hogy nem passzolunk.
Mondjuk nekem kamaszként a Broadwayban azt mondta több férfi is hogy nagyon sok itt a szép lány
Sőt meg Istenes Bence is itt volt a Viva tv-vel vagy 15 éve és ő is azt írta ki online hogy de sok itt a szép lsny
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!