Mit rontok el, hogy bunkó vagyok?
Röviden: 30 éves férfi vagyok, egyetemet végeztem, de baleset miatti komplikációk miatt kicsit dili lettem, szétszórt, alkalmatlan a rendes munkára, ezért takarítóként dolgozok egy irodaházban, ahol ha nem lett volna baj, akár irodában is dolgozhatnék. Mindig kellően hangosan (nem kiabálva), tisztelettel, a napszaknak megfelelően köszönök az ott dolgozó irodistáknak. Sajnos valami miatt, nem tudom mit rontok el, de nem köszönnek vissza nekem, soha! Még zárt helyen se, pl lift. Sőt volt egy nő aki panaszt tett amiért szerinte zaklattam a köszönésemmel. Amúgy rá se nézek kb senkire, főleg nőkre nem, eszembe se lenne megbámulni őket vagy zaklatni!
Egykorú rokonom szerint nekem nem lenne jogom előre köszönni, mert ők a magasabb rangúak és ha kommunikálni szeretnének velem, azt jeleznék. És én bunkó vagyok amiért hozzájuk szólok.
Hogyan kellene viselkednem? Ma úgy csináltam, hogy nem köszöntem senkinek, mintha levegő lennék. Ez lenne az elvárt szerintetek? Így csináljam, hogy ne kerüljek bajba? Nem akarom elveszteni az állásomat, akkor kb éhen halnék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!