Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire fontos nektek hogy...

Mennyire fontos nektek hogy érezzétek a munkahelyen valóban szükség van rátok-a munkaerőtökre, és nem csak admin-létszámbeli okból vettek fel N+1-edik „semmi szükség rá de fel kell venni“ embernek?

Figyelt kérdés

Olyan helyen vagyok immáron 1 éve ahol az első 1-2 hétben leesett a tantusz hogy a világon semmi szükség itt rám. Azért vettek fel (azóta ez ki is derült)mert a fenntartó adott munkakörre adott számú embert ír elő és kellettem a keretbe hogy fel legyne töltve a létszám.

A munkámra, énrám a világon semmi szükség, nincs is valós dolgom, alibi feladatok, piti kis munkák vannak, 1 hétre van annyi dolgom, ami 1 napra is édeskevés lenne.

Hogyan vennétek egy ilyen állást? Jó az ha ember napi szinten érzi hogy akár haza is mehetne, mert a világon semmi szükség rá? Hogy nettó mindegy hogy bemegy vagy nem, mert a munkája senkinek se fog hiányozni-hiszen nincs is valós munkája?

(Az üres trollkodást hagyjuk. Bár munkám szinte semmi de ha valóban nem mennék be, kirúgnának. Úgy tűnik, a seggem kell nekik, ha napi 8 órában melegítem a széket, az már elég... de nekem ez kezd kevés lenni...)

2023. okt. 12. 10:48
1 2 3
 21/23 Shaddark ***** válasza:

Igen, sajnos az élet néha kemény döntésekre kényszeríthet.

Persze, ezeken át lehet lendülni, de ha pl. teherbe esik valaki és nincs még semmijük, muszáj bevállalni olyan munkát és életminőséget, amire lehetőség van mert felelősséggel tartozik akkor már a pár egy kis életért. De sok minden más is lehet. A lényeg hogy ne adjuk fel, és változtassunk mindig kicsit jobb irányba.

2023. okt. 12. 15:59
 22/23 anonim ***** válasza:
60%
Borzasztó az ilyen munka. Nekem ilyen állásom még nem volt, de az egyik fiatal kolléganőmet pont egy ilyen pozícióra vették fel. Két és fél hónapig bírta... napi 8 órából 6-7-et a telefonját nyomkodta és szétunta a fejét.
2023. okt. 12. 16:28
 23/23 A kérdező kommentje:
Na hát ő két és fél hónapig bírta én már jó egy éve bírom.
2023. okt. 13. 08:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!