Mennyire fontos nektek hogy érezzétek a munkahelyen valóban szükség van rátok-a munkaerőtökre, és nem csak admin-létszámbeli okból vettek fel N+1-edik „semmi szükség rá de fel kell venni“ embernek?
Olyan helyen vagyok immáron 1 éve ahol az első 1-2 hétben leesett a tantusz hogy a világon semmi szükség itt rám. Azért vettek fel (azóta ez ki is derült)mert a fenntartó adott munkakörre adott számú embert ír elő és kellettem a keretbe hogy fel legyne töltve a létszám.
A munkámra, énrám a világon semmi szükség, nincs is valós dolgom, alibi feladatok, piti kis munkák vannak, 1 hétre van annyi dolgom, ami 1 napra is édeskevés lenne.
Hogyan vennétek egy ilyen állást? Jó az ha ember napi szinten érzi hogy akár haza is mehetne, mert a világon semmi szükség rá? Hogy nettó mindegy hogy bemegy vagy nem, mert a munkája senkinek se fog hiányozni-hiszen nincs is valós munkája?
(Az üres trollkodást hagyjuk. Bár munkám szinte semmi de ha valóban nem mennék be, kirúgnának. Úgy tűnik, a seggem kell nekik, ha napi 8 órában melegítem a széket, az már elég... de nekem ez kezd kevés lenni...)
Vannak sokkal rosszabbak.
Pl. nemrég olvastam itt, hogy sok helyen nem lehet kimenni vécére se, csak ha pisiszünet van. Szóval annyira nem rossz, de hosszú távon leépíti az ember lelkét egy ilyen kamu hely. Mindenképpen váltani kell, de ráérsz alaposan átgondolni. És hát a munkahely szerencse függő, éppen hol és mire keresnek embert. Végül is kényelmes, adhatsz magadnak határidőt, pl. 6 hónap alatt találok olyat ahol szívesen dolgoznék. És keresel is, nem csak gondolkodol rajta. Lehet, egy hét alatt meglesz, lehet hogy csak 5 hónap múlva.
"de hosszú távon leépíti az ember lelkét egy ilyen kamu hely"
Hát ez az! Én is amikor idejöttem úgy voltam vele hogy szarok én mindenbe csak fizessenek.... nem baj elülök én napi 8 órát is és nézek ki a fejemből-ha nekik ez kell...
így voltam vele.
nagyon naiv VOLTAM mert ez az út a diliházba vezet.
egyébként alapvetően nem kamu a hely csak rettentően túl van méretezve a munkaerő. Itt az irodában 4-5 vagyunk annyi melóra, ami 1 embernek elég lenne egy főállásra. és itt 5en vagyunk rá...
A 8ból 1 óra meló, 7 óra üresben dekkolás. És nem, ez NEM JÓ, ez borzalom.
Igen, ha életed éber fele ha céltalan, az nem valami jó érzés.
Mondjuk vannak akiknek a másik fele is ilyen, én ezt nevezem vegetálásnak. Élni jobb mint vegetálni, akár melóról, akár magánéletről van szó :)
#8 vagyok
Abszolút nem vagyok karrierista, számomra a munka kínszenvedés, szóval ha megkapnám a fizetésemet és érte kb szrt sem kéne csinálnom az igen, álom lenne számomra!
"Mondjuk vannak akiknek a másik fele is ilyen, én ezt nevezem vegetálásnak"
Hát a délutános portás 20 éve tt van és 20 éve az a dolga hogy 16-17kor bezárja a házat, majd a néma üres épületben totál feleslegesen még elücsörög este 22ig... és ez neki 20 éve jó hogy a falat nézi minimálbérért mint egy kitömött állat...
Fel nem fogom.
„Abszolút nem vagyok karrierista, számomra a munka kínszenvedés, szóval ha megkapnám a fizetésemet és érte kb szrt sem kéne csinálnom az igen, álom lenne számomra!“
Ja, csak én ember vagyok és nem egy szobanövény mint te. ez a különbség.
Nekem van egy alap igényszintem magammal szemben és nem elég hogy néha megöntöznek. neked elég, mert egy muskátli vagy. és a sorsod is az lesz majd egyszer megun a gazda és kidob a **csába. ahova való vagy.
Attól, hogy valaki nem szereti a munkáját vagy egyenesen utálja miért is szobanövény? Nem vagy tisztában a fogalmakkal..
Attól, hogy neked a munkád lenne az életed másnak a munkája MELLETT is van...
Neked inkább váltanod kéne, mert elég nagy gondok vannak a fejedben.
Bár könnyebb, de itt hisztériázz, hanem ott, ahol gondod van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!