Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak a kisugárzásommal?

Mit csináljak a kisugárzásommal?

Figyelt kérdés

Őszintén elég barátságtalan a kisugárzásom, és sokszor megkaptam már, hogy "ijesztő" is egyben. Vannak barátaim meg minden, de ismerkedés szempontjából nem feltétlen előnyös a részemre. :D Mit tudnék vele kezdeni?

16/F

2023. okt. 11. 16:52
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
Jó ember vagy?
2023. okt. 11. 16:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Én annak tartom magam, de néha túl őszinte vagyok, amit nem tudok eldönteni, hogy pozitív vagy negatív-e.
2023. okt. 11. 17:00
 3/6 anonim válasza:
95%

Milyenek a gondolataid? Ez nagyban befolyásolja a kisugárzást.

Erőltess az arcodra mosolyt (nem vigyort), csak enyhén, hogy szinte csak a szemed nevessen. Nekem bevált.

2023. okt. 11. 17:05
 4/6 anonim ***** válasza:
93%

Hát nehéz megmondani így, hogy nem is ismerünk xD, hogy mi a probléma a kisugárzásoddal...

Azt szívesen fel tudom ajánlani, hogy elbeszélgetek, chatelek egy kicsit veled, hogy kapjak egy rendes benyomást rólad, hogy aztán tudjak adni egy visszajelzést, hogy esetleg min (és hogyan!) tudnál változtatni, hogy kellemesebbé tudd tenni a kisugárzásodat!

Amúgy abban igazad van, hogy az ismerkedéshez nem árt egy jó és szimpatikus kisugárzás! xD De az már jó, hogy rájöttél arra, hogy esetleg valami gond van a kisugárzásoddal - az önreflexió mindig az első lépés! :)

Az őszinteségről még annyit, hogy szerintem az egy tök jó dolog, hogy őszinte vagy, viszont arra nagyon kell vigyázni, hogy ne sértő módon fogalmazd meg az "őszinte" véleményedet, és ha nem valami releváns dologról van szó, akkor talán jobb is, ha megtartod magadnak a véleményedet (és csak semlegesen próbálod kifejezni a véleményedet), mert vannak pl érzékenyebb emberek is, akik esetleg támadásként vennék fel azt, amit te "őszintén" megfogalmaztál velük szemben...

(Egy jó kisugárzása 18 éves srác :D)

2023. okt. 11. 17:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Sajnállak hogy annyira csúnya lehetsz.
2023. okt. 11. 21:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez nagy mértékben függ attól, hogy a kisugárzásod milyen jellegű.

Ha radiológiai kisugárzásod van, akkor keress egy atombunkert, ahová bemehetsz és zárd magadra az ajtót - a többi ember egészségének védelmében.

Ha antiszoc vagy, akkor érdemes egy olyan elfoglaltságot keresni, ahol nem, vagy csak nagyon ritkán kell emberekkel kapcsolatot tartani.

Ha pozitív emberi tulajdonságokat sugárzol ki magadból, akkor keress arra egy lehetőséget, hogy minél több emberrel találkozhass és vidd színpadra a kisugárzásodat!

Amit komolyan megfontolásra javaslok neked, az meg egy olyan stratégia, hogy felméred a legelőnyösebb tulajdonságaidat és azok kisugárzását erősíted fel a külvilág számára, miközben az előnyteleneket elnyomod.

2023. okt. 12. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!