Rondának látom magam,pattanásos az arcom,mindig csillog,és piros.A combom is nagyon vastag,és szemüveges is vagyok.Egyszerűen nincs semmi kisugárzásom se.Senki nem vesz észre,nem is néznek meg,max azért h milyen ronda vagyok:(Utálom magam!más lányok olyan szépek,van kisugárzásuk,mert egyből észre lehet venni őket.én i silyen szeretnék lenni.
Most mit csináljak?nagyon szomorú,zárkozott,visszahúzodó vagyok emiatt:(
2009. szept. 1. 13:45
1/6 anonim válasza:
Ilyenkor jön az anyagi része a dolognak. Ha teheted, járj kozmetikushoz. Szemüveg az állhat jól egy embernek. Meg ha ráérsz, kezdhetsz valami sportba. Esetleg fodrász, pár új ruha. Teljesen meg lehet változni. Környezetembe is volt már ilyen :]
2009. szept. 1. 14:25
2/6 anonim válasza:
És sok sikert! :]
2009. szept. 1. 14:25
3/6 anonim válasza:
változtass, necsak siránkozz. a pattanásos arcbőr orvosolható készítményekkel vagy kozmetikussal.
a combodról ledolgozható a felesleg.
a szemüveggel semmi probléma.
más lányok azért szépek, mert törődnek magukkal, nemcsak begubózva sírnak h ők milyen rondák.
tessék tenni érte, h szép legyél. ez nemúgy működik, h csakúgy gyönyörű leszel, semmiféle odafigyelés nélkül
2009. szept. 1. 14:33
4/6 anonim válasza:
Először is változtass a hozzáállásodon!Ne azt mondogasd magadnak folyton,hogy milyen csúnya vagy,te úgysem tetszel senkinek.Inkább állj a tükör elé és keresd meg a pozitív tulajdonságokat magadban,és azokra fektesd a hangsúlyt.Hidd el ha te szebbnek látod magad,lesz önbizalmad akkor majd mások is felfognak figyelni rád,mert magabiztosságot fogsz sugározni.Szerintem keress fel egy kozmetikust,majd segít a pattanásaidon.Használj alapozót,az majd eltünteti a bőrhibáidat,de vigyázz,nehogy túlzásba vidd,mint sok lány van aki maszkszerűen hat.Esetleg húzd ki a szemed szemceruzával+spirál(már ez is sokat dobhat a külsődön).Menj el fodrászhoz,csináltass valami trendi frizurát.Vegyél új ruhákat,az is növelheti az önbizalmadat(legalábbis én úgy vagyok vele,hogy az új ruháimban szebbnek érzem magamat).Sportolj,foglalkozz az alakoddal.Tudom,amiket leírtam nem kis erőfeszítésbe kerülnek,de hidd el megéri.
2009. szept. 1. 14:49
5/6 anonim válasza:
Én is pont így néztem ki és így éreztem magam pár hónappal ezelőttig. Aztán jött a felismerés, hogy tenni kellene ez ellen valamit. Addig copfba volt kötve a hajam. Elmentem a fodrászhoz, aki levágta és melírt rakott bele. A szemüveget lecseréltem kontaktlencsére, járok konditerembe és vettem pár nőies ruhát. És még ami nagyon fontos, az a kis smink. Nem kell túlzásba vinni, elég, ha a szemedet kiemeled picit. Engem mostanában szinte az összes pasi megnéz. Az önbizalmam is megnőtt. Sok sikert!
2009. szept. 1. 16:21
6/6 anonim válasza:
Egyet ne felejts el: A kisugárzás belulrol a lelkedbol, szivedbol jon, és ha Te úgy érzed hogy nincs hát akkor valóban nincs. A kisugárzásnak semmi koze a kulsohoz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!