Aki teherbe esik, annak minek gratulálnak az emberek?
Figyelt kérdés
Totál olyan mintha konkrétan egy jó sikeres "dugáshoz" gratulálnának.
Tiszta szégyen...
2023. okt. 10. 23:04
1/21 anonim 

válasza:

Orulj neki, hogy ilyen elegedett vagy azzal, hogy proszto vagy. Mit szeretnel?
3/21 anonim 

válasza:

Hogy teherbe tudott esni, manapság ez is egyre nehezebb...
4/21 anonim 

válasza:

A várható gyermekáldáshoz gratulálnak. Mert az emberi fajnál is fontos az utódnemzés, a szaporodás, csak manapság annyira eltorzult a gondolkodása sokaknak, hogy csak a dugásig jutnak el agyilag, tovább már nem sikerül.
5/21 anonim 

válasza:

Tessék nekem is gratulálni!! Kb 10 perce terhes vagyok!!
6/21 anonim 

válasza:

Mert egy gyerek születése egy csoda, meg egyéb nyalás bullshit, és véletlenül sem egy biológiai folyamat része, ami végbemegy, amennyiben egészséges, nemzőképes emberekrők beszélünk, akik nem védekeztek.
7/21 anonim 

válasza:

Szerintem hibásan terjedt el ez a szokás, inkább sok boldogságot, egészséget kellene kívánni ilyenkor.
8/21 anonim 

válasza:

Más meg azt tartja szégyennek amikor nem dugásból van a gyerek.
9/21 anonim 

válasza:

Szerintem sincs sok értelme. Ha megfigyeled, akkor mindig a "pozitív" eseményeknél van ez a szövegelés, de egy pl.: válásnál nincs gratula-posztolás, és tsi.
10/21 anonim 

válasza:

Nekem is eltorzult a gondolkodásom. Nem tudok elvonatkoztatni attól hogy dugtak. Nem irigység, semmi rosszindulat, de rémálmom az ilyen szituációk. Amikor normálisnak kell látszódnom, ha például összefutok egy régi lány ismerőssel aki terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!