Ti gratulálnátok a történtek után?
A helyzet a következő: Az egyik volt osztálytársamnak pár napja megszületett a kislánya, de már 4 éve (ballagás óta) alig beszélgettem vele, viszont általánosban elég jóban voltunk. Nos, kb. 2-3 hete észrevettem az utcán, ő pedig elfordította a fejét és elsétált, pedig láttam, hogy ő is észrevett engem. Egy másik alkalommal pedig a padon ült, én pedig messzebbről észrevettem és gondoltam, majd odamegyek gratulálni, de amint látta, hogy közelebb érek, észrevett, és egy újsággal eltakarta az arcát. Én vettem a lapot, tovább sétáltam szó nélkül. De nem igazán értem, miért akart elbújni, hiszen mindig is bírtuk egymást, soha nem volt köztünk konfliktus. Talán azt gondolja, hogy elítélem, amiért fiatalon lesz gyermeke? (Erről természetesen szó sincs.)
A kislányról tegnap este töltött fel egy fotót az egyik közösségi oldalra, gondoltam, kommentben gratulálok neki a babához, viszont kissé bunkó dolognak tartom, hogy ennyire "nem akart" észrevenni. Lehet, hogy ezzel azt jelezte, hogy nem akarja, hogy foglalkozzak velük? Hülyén venné ki magát, ha a történtek után úgy csinálnék, mintha semmi se történt volna?
Ti hogy cselekednétek? 18/L
Én adnék neki még egy esélyt. Lehet, hogy hülyén viselkedett, sőt tény, hogy nem azt tette, amit illett volna, azonban lehet, hogy rossz napja volt, vagy valóban szégyennek éli meg, hogy lányanya, ki tudja, mi van a hátterében.
Én megírnám neki, hogy láttam egy hozzád hasonló nőt.. vagy lehet, hogy téged láttalak? Erre kiváncsi lennmék, mit lép. Ha elkezd normálisan reagálni, akkor okés a dolog, ha bunkózik és primitív, akkor szakítsd meg vele a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!