Gratulálnál a korábbi barátodnak/barátnődnek?
Annak az exemnek, akivel azóta is jóban vagyunk, tarjuk a kapcsolatot, persze. Ő is ott volt az én esküvőmön, én is ott leszek jövőre az övén.
De pl az első szerelmemmel teljesen megszakitottam a kapcsolatot, csak a barátai facebookjain keresztül tudom, hogy megnősült, házat vett, neki eszem ágában nincs írni.
Én tavaly januárban, fél év járás után szakítottam egy sráccal, mert nem voltam szerelmes belé, nem láttam értelmét annak, hogy így folytassuk a dolgot. Szegényt nagyon megviselte a dolog, eléggé maga alatt volt. Ő tavaly júliusban még felköszöntött a születésnapomon, azóta nem kommunikáltunk. Közben láttam facebookon (ismerősök vagyunk), hogy összejött egy nagyon helyesnek tűnő (szerintem nálam sokkal szebb :) ) csajszival, akkor átfutott az agyamon, hogy írjak neki és gratuláljak (tényleg csak jóindulatból), de aztán elhessegettem a gondolatot. Nem akarom, hogy félreértse...
Ugyanez van még két sráccal, mindkettő próbálkozott nálam, az egyikkel volt néhány randink, de nem éreztem azt, hogy ebből több is lehetne, így vele sem lett folytatás, pedig szerette volna szegény. Közben mindkettőjüknek lett egy-egy nagyon szép barátnője, aminek én őszintén örülök, és remélem boldogok. De nem hiszem, hogy ennek az örömnek hangot fogok adni. :D
(És van egy másik exem is, aki eljegyezte azt a csajt, akivel megcsalt - na, neki biztos, hogy soha az életben nem gratulálnék. :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!