Van egy ismerősöm, középkorú pasi, összehozott egy Porschét, sokat dolgozik és sokat is költ rá. Kérdeztük, hogy mit tart fontosnak az életben és azt mondta, hogy semmi egyéb nem érdekli, csak az, hogy Porschét birtokoljon és azt fenn tudja tartani. Van barátnője is, de nem sokat törődik vele, társasági élete is inkább ilyen autófanatikusok közül kerül ki. De kerek perec megmondta, hogy leszarja a politikát, a közéletet, a trendeket és csak a Porschéja köti le, csak az érdekli. Normális dolog így élni?
2023. okt. 7. 16:25
1/9 anonim válasza:
A Porsche legalább nem veri át :D
2023. okt. 7. 16:27
2/9 anonim válasza:
Igaza van. Csalódott az életben, csalódott a nőkben, biztos a barátnője is olyan amilyen, a baráti köre is felszínes. A politikát pedig nem kell magyarázni milyen. Én is csak magamra gondolok 31 évesen, nem megyek le papucsba senki kedvéért és nem hízelgek senkinek. Aki normális velem azzal normális vagyok, aki meg nem azt elkerülöm. Nekem nincs Porschém, de egyedül a saját életem érdekel.
Szomorú, de az emberek a hibásak és nem az egyén aki csak boldog akar lenni. Amikor segítséget kér valaki mert nem megy a társkeresés, vagy a barátkozás, a sok okostojás elküldi az illetőt pszichológushoz és elmagyarázza hogy milyen incel meg milyen szerencsétlen.... aha. Biztos nem a többi emberrel van mégis baj? Elég furcsa társadalomban élünk. Amikor valaki valakivel semmi dolgok miatt kezd el veszekedni, szakítani, vagy a barátnő fontosabb mint a párja, akkor nincs miről beszélni. Csalódás az élet. Az emberek csalják egymást és dobják a másikat a kukába. Ezt tapasztalom és ezt látom sokaknál. Aki meg megházasodott szidja a férjét vagy feleségét a háta mögött. Semmi kompromisszum, emberség és megértés. Csak a duma van meg a lenézés. Azért van egyre több olyan ember aki már csak a tárgyi dolgoknak örül amiért keményen dolgozik. Az övé, megdolgozott érte, joga van örülni neki.
2023. okt. 7. 16:44
3/9 anonim válasza:
Hát mindenki úgy éli az életét és azt tartja fontosnak amit ő jónak lát.Pl én nem tudnék így élni.Tehát számomra nem normális.De , ha neki ez a normális csinálja, úgy se tudsz vele mit kezdeni.
2023. okt. 7. 17:03
4/9 anonim válasza:
Az a Porsche nem akarja őt megváltoztatni, nem beszéli tele hülyeségekkel a fejét, nincsenek érzései, nincsenek érdekei. Tökéletes társaság neki.
2023. okt. 7. 17:03
5/9 anonim válasza:
Normális! Neki ez a hobbija. Másnak a horgászat, megint másnak a kertészkedés, neki pedig ez.
2023. okt. 7. 17:04
6/9 anonim válasza:
Miért, az normális ha van egy párkapcsolatod és a barátnődnek a barátnői a legfontosabbak még nálad is? Gyakori dolog és nagyon kiábrándító.... és őszintén szólva meghökkentő.
2023. okt. 7. 18:57
7/9 anonim válasza:
A szó, amit keresel a hobbi. szóval igen, normális egy bizonyos szintig.
2023. okt. 7. 20:30
8/9 anonim válasza:
Jól teszi.
2023. okt. 7. 23:54
9/9 anonim válasza:
Ha barátnője lenne az első neki,akkor a nő otthagyná,mert unalmasnak tartaná.A Porsche ilyet legalább nem csinál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!