Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális vagyok?

Normális vagyok?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok és teljesen leépítettem a szociális hálómat.

Gyakorlatilag 0 barátom van, vagy 4 éve voltam utoljára társaságban, egyedül élek.

Mostanában folyton podcasteket hallgatok, csak menjen valami, mert nem bírom a csendet már.

Szaporodnak a sörös dobozok mellettem, de nem vagyok hájas, edzeni edzek, csak sok sört iszok.

Kezdek bekattani? Vagy már megőrültem volna?

A furcsa az, hogy jól érzem magam így - ? -

Lehet nem is vágyom senkinek se a társaságára.

2023. okt. 4. 21:06
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
Van, aki egyedül sem magányos.
2023. okt. 4. 21:20
 2/6 anonim ***** válasza:
14%
#1 igen azok a pszichopaták vagy elmebetegek
2023. okt. 4. 21:55
 3/6 anonim ***** válasza:
74%

"csak menjen valami, mert nem bírom a csendet már."

"jól érzem magam így"

Ettől eltekintve szerintem igen, az vagy

2023. okt. 4. 22:21
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem bírom a csendet, mert hülye gondolataim támadnak, de ettől függetlenül jól érzem magam ebben a miliőben, amit teremtettem, hogy egyedül vagyok teljesen és egesznap podcastek mennek, hogy ne őrüljek meg.

Még mindig jobb, mint hülye embereket hallgatni, akik folyton csak panaszkodnak, hogy sza* az életük...

Mintha másnak nem lenne fos. Mindenkinek k*va fos. Csak valaki nem mondogatja, van aki meg ha már a lábát beüti valamibe, akkor jajgat, hogy pocsék a napja. Borzalmas az élet.

Mindegy, utálom az egészet.

2023. okt. 4. 22:26
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Üdv a klubban.

Nem érzem magam normálisnak, de többnyire jól érzem magam így.

Legalábbis ha kilépek ebből a komfortzónából utána mindig kezdődnek a problémák, kellemetlenségek, rossz érzések.

Így vagyok jól ha nem zavar senki bele a nyugalmamba.

De semmiképp nem érzem normálisnak hiszen a többség nem így él. (Vagy igen csak ők nem reklámozzák, nem tudom).

Én a csendet is szeretem, zenét se hallgatok. Néha jól esik egész nap meg se szólalni. De nekem is vannak napok, mikor a bezártság zavar, mennék ki emberek közé csak úgy vegyülni a tömegbe, vagy hiányzik hogy 2 szót váltsak valakivel de ezek ritkábbak.

2023. okt. 4. 22:29
 6/6 Shaddark ***** válasza:

Én ilyen idős koromban, ha nem mehettem ki a haverokkal, konkrétan fizikai fájdalmat éreztem. Ugrált a gyomrom és rosszul voltam :) Persze nem voltak podcastok amik elterelték a figyelmem...

Manapság nem is vágyom baráti társaságra, heti egy alkalommal elmegyek velük, de jobb szeretek magamban lenni. Persze, a párom itt van velem sokat. Érdekességképpen írom, hogy aki elfogadja magát teljesen, annak a számára a magány mint fogalom megszűnik. Nem fog többé ilyet érezni, a remeték sem érezték magukat annak anno.

De ebben a korban szerintem érdemesebb kilépni a komfort zónádból és élni, tapasztalatokat szerezni. Sok lány is van így vele mint te, (már ha fiú vagy, amúgy cseréld fel) próbálj meg keresni párat akikkel dumcsizhatsz vagy akár találkozhatsz is.

Jobb kettesben hallgatni a podcastot is :)

Ha nem teszel semmit, sajnos elég picike az esélye hogy változni fog valami, öregebb leszel és a végén elmondhatod hogy úgy éltél mint egy mosógép, végig vegetáltad az életed, a helyett hogy élted volna.

Persze, ha nézel egy filmet, átélheted a szereplők érzelmeit, átérezheted az érzéseiket, de az azért nem ugyanaz mintha a sajátjaid lennének. Csak halvány utánzata az igazi életnek.

- A depis dolgok, a nem érdekel, a jó így nekem... - Ezek nem valódiak. Félsz, mert mindenki fél a változástól. Ez a félelem próbálja elhitetni veled ezeket, de nincs így. "Csak" a félelmeid kellene legyőznöd, hogy kilépj a komfort zónából és elkezdj valódi életet élni, haverokkal, párral, később gyermekekkel, valódi brutálisan erős ingerekkel, érzelmekkel, érzésekkel telit.

2023. okt. 5. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!