Az normalis ha nagyon vágyok egy igazán jo szerelemre nagyon?
3 eve vagyok szingli ,és vágyok a szerelemre hogy vlaki aggódjon értem ,hogy szeressenek , egy jó szó vagy egy ölelés is elég lenne
:(
2., honnan tudod, hogy nem tett? Nem kedves dolog ilyet feltételezni. Nincs közünk ahhoz, hogy miért van 3 éve egyedül.
Kérdező, normális. Kívánom, hogy mielőbb megtaláld!
#3- feltételeztem pusztán azért mert nem tett róla említést, hogy lépett volna valamit ebbe az irányba. Az sem kedves dolog, hogy te feltételezed hogy a feltételezésem nem kedvességből, segíteni akarásból, esetleg a helyzet megértésére való tényfeltárásból ered.
Onnan hogy az illető feltette a kérdést, és-talán hibásan-ha érzem hogy tudom a probléma okát, akárcsak részben, és válaszolok, onnantól vállalom hogy közöm legyen hozzá. Ha a kérdező tett olyan lépéseket amit nem írt a kérdésben , akkor leírhatná, és talán rájöhetnénk az ő érdekében, hogy hol a hiba az egyenletben.
Van hogy a dolgok nem esnek csak úgy az ölünkbe, és ha meg is találjuk6megkapjuk amit akarunk, macerás dolog megtartani azt. Néha túl nyilvánvalónak tartjuk a másik jelenlétét, és nem figyelünk eléggé rá. Na de ez egy másik kérdés.
Kérdező, részletezd az utóbbi három évedet, azt meglátjuk mit okoskodunk ki, persze mindezt kedvesen :D
Az aggódás, az nem szerelem, hanem már a lekötés egyik jele.
Szerelmet nem lehet kicsikarni, belőled pedig lejön,hogy kétségbeesett vagy, ezt megérzik az emberek és inkább kerulnek.
Sokan vagyunk szinglik, akár több éve, mint te. De aki rágörcsöl,erőlködik, vagy ha jön valaki és arra ráakaszkodik, akkor pont az ellenkezőjét éri el.
Panaszkodó embert is inkább kerulik, még a családja is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!