Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy vágyom a szerelemre?
Dehogy rossz.
De ez a Fridget Spinner, Sára unokahúgomnak is van, de az még csak 9 XDXD
Amúgy nem rossz de én inkább Nerf, Lego meg videójáték parti vagyok, szóval értem mit értesz másság alatt.
Még néhány évet azért várhatsz XDXD
Amúgy a superstar az milyen játék???
Linkelsz képet róla?
Amúgy maradj is céltudatos, az a fridget spinner elég unalamas dolog, nemtom hogy bírják órákat.
Jön azt mutatja nekem, de hozzá nem érhetek..
-áhhh
De bezzeg társasaim, kártyáim mindig ellopja.
Meg múltkor leharapta a LEGO-s Yodám gumifejét és miszlikekre rágta!!!
Szóval tudom, veszélyes egy generációban élsz, de azt is értsd meg 13 évesek a veledkorúak.
Gyerekek, ahogy te is az vagy :)
Ne akarj felnőni olyan hamar XD
Voltam már hasonló lánnyal, mint te. Az a baj, hogy az ilyen lányok egy kapcsolatban is folyton elégedetlenek a testükkel és aztán jönnek a hisztik, féltékenykedések, amik mind abból erednek, hogy rondának látják magukat és azt hiszik megcsalja őket a fiújuk. Pedig nagy szerelem volt és nem tudtam volna megcsalni, mert annál fontosabb volt számomra.
Valamit kezdeni kéne előbb ezzel a súlyos testképzavaroddal, ha egészséges párkapcsolatot szeretnél, amúgy így leírásra egy értékes, különleges személyiségű lánynak tűnsz. Ritka kincs az ilyen manapság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!