Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lèphetnèk tùl a koràbbi...

Hogyan lèphetnèk tùl a koràbbi sèrelmeimen? Többi lent!

Figyelt kérdés

Màr sok mindennel pròbàlkoztam, de sajnos hosszù tàvon semmi sem működött.

Rengeteg sèrelmem van amike eddigi èletem soràn szereztem a gyerekkoromtòl mostanàig.

- Baràtoktòl

- Munkahelyen

- Csalàdtòl

- Iskolàban

- Pàrkapcsolatban/ismerkedès soràn

Vannak sèrelmek amik nincsenek màr ràm hatàssal vagy nem is voltak soha. Viszont sok olyan sèrelmem van ami időről-időre vissza tèr ès ràgòdok rajta ès nem tudok tùllèpni.

Pl ma is eszembe jutottak règi sèrelmek a baràtoktòl ès szabàly szerűen ideges, mèrges vagyok mintha tegnap törtènt volna.

Ilyenkor mindig ùjra àt èlem.

Hogyan lehet ezt kikapcsolni?

Van olyan, hogy munka közben jön elő vagy otthon. Nèha nyaralàs közben, de azèrt ott jobban elterelődik a figyelmem.

Nagyon sok igazsàgtalansàg törtènt velem ès ezt nagyon nehezen viselem.

Utàlom a kivètelezèst mikor pistikènek szabad, de neked nem szabad. Pistike àt vert tèged,de ezen ne akadj ki, de mikor te ezt szòvà teszed vagy vissza adod jogosan pistikènek akkor mindeki fel van hàborodva ès pistikèt vèdik.

Ez minden kategòriàra igaz amit leìrtam.

Hogyan lehet ezt jòl kezelni mikoözben ahogy idősödik az ember ùgy nyilvàn több ilyet tapasztal.

#Agyalàs #Mùltbèli negatìv èlmènyek, tapasztalatok
2023. okt. 6. 10:57
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Az utolsò rèszsszel amit ìrtàl legalàbb egyet èrtünk.

"Minden haragosodnak az a legnagyobb fricska, ha sikeres, boldog ember leszel. Hajrá"

2023. okt. 9. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!