Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melyik volt eddig életetek...

Melyik volt eddig életetek legjobb karácsonya?

Figyelt kérdés

2023. okt. 4. 22:19
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
91%
2013. karácsonya.
2023. okt. 4. 22:22
 2/22 anonim ***** válasza:
90%
2005. Olyan hangulatos volt.
2023. okt. 4. 22:24
 3/22 anonim ***** válasza:
95%
Bármelyik, gyerekkoromból. Az akkori hangulat (beleértve az előkészületeket, magát a Szentestét és a Karácsonyt, egészen Vízkeresztig) egészen mesés volt. Felnőttként is szép, de valahogy már egész más. Nincs meg az a varázsa, mint régen.
2023. okt. 4. 22:24
 4/22 anonim ***** válasza:
95%
A gyerekkoriak.
2023. okt. 4. 22:29
 5/22 anonim ***** válasza:
90%
Amikor az néhai menyasszonyommal Szenteste szakítottunk és Zuglóból -7 fokban vánszorogtam haza a belváros hivatali negyedébe "1000" szatyorral a kezemben. Neeeeem fagyott le a kezem egyáltalán! Nem-nem!
2023. okt. 4. 22:31
 6/22 anonim ***** válasza:
80%
Vagy amikor a részeg szüleim a karácsonyfa fényében kiabálva veszekedtek egymással Szenteste...
2023. okt. 4. 22:32
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyet se tudok felidézni. Lehet én vagyok furcsa de ilyenek hogy 2006 stb. azt se tudom hol voltam, nem hogy milyen volt.

Nincsen konkrét. Talán az első a saját lakásunkban külön a párommal az jó volt de azt se tudom felidézni hogy mit csináltunk.

Emlékezetes volt az a karácsony is mikor a babánkat lefotóztuk a fa alatt. De nem a legjobb volt. Biztos hogy valamelyik gyerekkori volt a legjobb.

2023. okt. 4. 22:32
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Volt pár szép karácsonyom még fiatal felnőtt koromban is, ahol újra megszépült az egész. De az igazi jó, régi gyerekkori karácsonyokat semmi nem tudja űberelni! Főleg az 5-6 éves korom körüliek, az egész ünnepi hangulat, kalácsillat, rengeteg friss hó és kinti havazás a lakótelepi sárga lámpák fényében, karácsonyi színes izzó fények az egész városban, gyönyörű és gyantaillatú fenyőfa, még mindenki őszintén boldog, és régóta várt varázslatos lego ajándékok.
2023. okt. 4. 22:35
 9/22 anonim ***** válasza:
75%
De az is egy izgalmas karácsony volt nekem, amikor a lőtéri kutya nem nyitott rám ajtót, - se fa, sem ajándék, sem ismerősök, se rokonok - és a teljesen üres Könyves Kálmán körút közepén játszottam egyensúlyozósdit a záróvonalon a Népligetnél...
2023. okt. 4. 22:37
 10/22 anonim ***** válasza:
84%

Gyerekként sokkal másabb volt a hangulat, én most is szeretem a karácsonyt, de bármelyik akkori jobb volt, mint a mostaniak. Konkrétat nem tudnék mondani. Felnőttként talán a tavaly előtti, mert életemben egyszer egy baromi jó ajándékot találtam ki exemnek, tökre meglepődött és nagyon örült neki, úgyhogy nagyon büszke voltam magamra😄

De egyébként a kedvenc időszakom az évben még felnőttként is, csak most már inkább a pihenésről, nyugalomról szól, nem az izgalomról, hogy kitől mit kapok, stb. (Most is ajándékozunk családon belül, de már azért nincsenek olyan nagy meglepetések, amit nagyon akarok, azt úgyis megveszem magamnak év közben.)

2023. okt. 4. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!