Elviselnéd ezt a legjobb barátodtól?
Két legjobb barátnőm van,az egyikkel programokat csinálunk,egyszer az egyikünk fizet máskor a másikunk.Ha látok valamit ami szerintem neki tetszene akkor megveszem és ez fordítva is így van.
Egyszer egyikünk megy autóval majd a másikunk.
Viszont a másik barátnőm, hát vele sosincs közös program,nem jön el csak én megyek, ha eljön akkor is nekem kell érte menni mert ő nem szeret vezetni.
Nagyon kényelmes,mindig hozzá kell igazodni, ritkábban is találkozunk.Én nem teszek közöttük külömbséget,ha születésnap vagy karácsony ugyanúgy választok mindkettőnek ajándékot,figyelek rá mit szeretnek és ez az első számú lánnyal kölcsönös de ez a másik..most nem érkezett meg az ajándékod,sérült a csomag,nemtudom hová tettem.
És ha valami csoda folytán viszonozza az ajándékot amit tőpem kapott akkor is felesleges dolgot kapok tőle,gyerekeset ami már nem nekem való és bár 20-22 évesen még örültem az unikornisos cuccoknak így 30 felé már nem igazán.Ez nem a pénzről szól, mert számomra az a legjobb az ünnepekben,hogy mindenkinek megtaláljam a tökéletes ajándékot viszont már kezdenek gyanúsak lenni a kifogásai.Mit kellene tennem, hogy észrevegye magát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!