Milyen utakon lehet gondoskodást kapni meg szeretetet emberek nélkül?
Figyelt kérdés
Tehát nem másik embertől akarom. Se állattól.
Ami működik pl a filmek meg könyvek, meg zene.
Honnan lehet ezt még megszerezni, ami nem ember nem drog és nem alkohol?
2023. okt. 3. 16:03
31/33 anonim válasza:
Vagy esetleg már többünket is zavar a jelenléted. Az egódat jelzi hogy ez fel sem merült benned ezek szerint, hanem bizonyára csakis ugyanaz az ember lehet több reggel aki természetesen még pancserül is csinálja...
Az meg a másik probléma ezzel a kijelentéseddel, hogy általában mindenki magából indul ki. Főleg ha még a többi emberi minősége is hasonló, mint amit te prezentálsz nekünk itt.
Én lezártam a veled való beszélgetést, elmondtam amit kellett, és nem akarok az offolásban részt venni.
32/33 anonim válasza:
Nem lehet hogy összekeversz valakivel?
33/33 anonim válasza:
El kell fogadnod önmagad és olyan tevékenységeket kell csinálj amit szeretsz és kikapcsol. Ha úgy boldog tudsz lenni, hogy nem függsz másoktól, akkor elérted a célod
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!