Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak szerintem nem túl igényes...

Csak szerintem nem túl igényes ha egy kopaszodó férfi így hordja a haját ahelyett hogy leborotválná?

Figyelt kérdés
[link]
2023. okt. 3. 00:23
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

NEM a színészt kritizáltam, fikáztam, hanem ÁLTALÁNOSSÁGBAN tettem fel egy kérdést kopaszodó férfiak hajviseletéről és csak példaként tettem ide a képet hogy mire gondolok!

És ugye ez nem csak nekem szól, nemcsak engem provokálsz, hanem minden egyes kérdésnél, ahol hasonló jellegű a kérdés odamész és kiosztod, kioktatod a kérdezőt? Ugye?

2023. okt. 3. 21:11
 12/12 anonim ***** válasza:

#9 alapból én is a többi ember kigúnyolása ellen vagyok, de azért vedd már észre magad

A kérdező nem azt kérdezte, hogy más is ocsmánynak találja-e azt a bizonyos színészt, nem írta oda, hogy bottal se nyúlna hozzá, és hasonlók, vagy hogy ő tuti ezt meg azt csinálna vele.. Annyit kérdezett, hogy más szerint is igénytelenségre vall-e egy bizonyos dolog.

Hogy válaszoljak is: igénytelenségnek nem tartom, de szerintem sem feltétlen ez a legjobb lehetőségük frizura tekintetében. Mindenesetre, csak hogy nehogy újra feltépjem a fenyegetőző hozzászóló sebeit: ettől függetlenül nem foglalkozom a dologgal, nem gúnyolódok rajtuk.

2023. okt. 20. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!