A látszólag magukra nagyon is igényes nők/hölgyek hogy hogy nem képesek a WC-t normálisan használni (tiszt.kiv.)?
Nálunk a munkahelyen jól szituált, jól öltözött emberek dolgoznak, nem is vagyunk sokan, a WC közös (tehát nincs női-férfi külön) és mégis többször fogadott az a látvány, hogy a WC összesz@rva, összepisálva, összevérezve. Múltkor egyik kolléganőm jött ki a WC-ről, én mentem be utána (a piszoárhoz), erre látom, hogy nyitva hagyta a WC ajtót és szembekacsintott egy nagy lehúzatlan kuladarab, a kuka mellett megy e véres tampon.
Egyik ismerősöm műkörmös, van saját műkörmös "stúdiója" otthon, és van wc a vendégeknek is. Ő is mesélte, hogy tip-topp cicababák, kifinomult, magukra szuper igényes nők is már hagyták ott nem egyszer a WC-t totál leamortizálva, még a WC oldala kívülről is le volt fosva.
Persze a férfiaknál is vannak ilyenek (eldugult piszoár, stb), de ismerőseim mindig a nőkre panaszkodnak, és én is leginkább a munkatársnőknél láttam ilyet, a takarítónő is mindig rájuk panaszkodik. Anyum anno a kórházban dolgozott, és ő is szokta mondani, hogy a személyzeti női WC 10-szer redvásabb volt mint a férfi.
Mi ennek az oka? Nektek van ilyen tapasztalatotok vagy történetetek?
Az ilyen magukra igényes nők otthon is összegittelve hagyják ott a budit?
"És ezt miért nem neki mondod?"
Volt már, hogy szóvá tették egyesek, a sztenderd válasz " a takarítónő meg dísznek van?"
Van egy rokonom aki az a tipikus agyatlan szilikonos gumibaba.
Amikor nálunk volt és elment wcre akkor utána nem mosott kezet. Pfff... ezzel mondjuk csak magukat minősítik! Szóval mégsem olyan igényesek ők!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!