A látszólag magukra nagyon is igényes nők/hölgyek hogy hogy nem képesek a WC-t normálisan használni (tiszt.kiv.)?
Nálunk a munkahelyen jól szituált, jól öltözött emberek dolgoznak, nem is vagyunk sokan, a WC közös (tehát nincs női-férfi külön) és mégis többször fogadott az a látvány, hogy a WC összesz@rva, összepisálva, összevérezve. Múltkor egyik kolléganőm jött ki a WC-ről, én mentem be utána (a piszoárhoz), erre látom, hogy nyitva hagyta a WC ajtót és szembekacsintott egy nagy lehúzatlan kuladarab, a kuka mellett megy e véres tampon.
Egyik ismerősöm műkörmös, van saját műkörmös "stúdiója" otthon, és van wc a vendégeknek is. Ő is mesélte, hogy tip-topp cicababák, kifinomult, magukra szuper igényes nők is már hagyták ott nem egyszer a WC-t totál leamortizálva, még a WC oldala kívülről is le volt fosva.
Persze a férfiaknál is vannak ilyenek (eldugult piszoár, stb), de ismerőseim mindig a nőkre panaszkodnak, és én is leginkább a munkatársnőknél láttam ilyet, a takarítónő is mindig rájuk panaszkodik. Anyum anno a kórházban dolgozott, és ő is szokta mondani, hogy a személyzeti női WC 10-szer redvásabb volt mint a férfi.
Mi ennek az oka? Nektek van ilyen tapasztalatotok vagy történetetek?
Az ilyen magukra igényes nők otthon is összegittelve hagyják ott a budit?
Én egy kis büfében dolgoztam, nyárra felvettünk diakmunkára egyetemista, kis tiptop csajszikat (értsd: formailag nagyon rendbe voltak).
Közös volt a mellékhelyiség, fúú hát egyszer az egyik kiscsaj olyan büdöset kulázott ebédidő magasságában, hogy konkrétan szájon át vettem a levegőt pár percig.
Megyek be egy jó fél óra múlva és a sz*ros wc papírok nem voltak lehúzva. Tehát a kula igen, a papír nem. Le volt hajtva a deszka, szerintem elfelejtette. Na ott nyugtáztam magamban hogy oké, a cicababák közt is akadnak igénytelenek.
Szerintem ez meg pont azért érdekes kérdés, mert nő létemre én is elcsodálkozok azon rendszeresen, hogy sok nőtársam mennyire barlanglakó.Ahol dolgoztam diákmunkásként egyetem alatt, egy olyan csoportban voltam, ahol csak lányok/nők voltak. Sok ultrakényes-2 kilo sminkes-libulik, akik sokszor alig csináltak valamit, nehogy a műköröm letörjön. Én sem vagyok igénytelen, sőt, de azért ilyen plasztikbarbi sem szeretnék lenni.
Viszont a mi csoportunk WC-je egy külön misét megért. Véres tampon szétszórva mindenhol, tampontól eldugult WC, véres csempe, nem vagy nem jól lehúzott ürülék ami mindent összekent belül, olyan is volt, hogy konkrétan a WC mellé volt kakálva aminek a fele a WC-deszkán volt (na itt majdnem elhánytam magam).
Én azt nem értem, hogy aki már magára ennyire látszat-igényes, az miért nem érzi kínosnak, ha az emberek azt gondolják, hogy még a retyót sem tudja rendeltetésszerűen használni? Én elsüllyednék a szégyenemben, ha így hagynék ott egy WC-t valahol.
Én dolgoztam takarítóként, és mindig a férfi wc volt szaros, kívül, hátul a deszka. Meg belül is, mert nem vakarták le a wc-kefével. A női mindig normálisan nézett ki. A férfi wc mindig sokkal büdösebb is volt reggelre, húgyszagú. Pedig használtam bőven hypot, mégis bebüdösödött. A mostani munkahelyemen is (már nem takarító vagyok) a női wc nem szagos, a férfi wc-ből meg árad a húgyszag. Az ajtót nyitva tartják, különben megfulladnának, ha nem szellőzne, csakhogy így meg mindenki érzi, aki elmegy előtte.
Az igaz, hogy több kolléganőm sem mos kezet, de akkor a fériak milyenek lehetnek? Biztosak lehettek benne, hogy több férfi nem mos kezet, mint nő.
Amúgy a műköröm, illetve a hosszú köröm pont, hogy igénytelenségre vall, mert úgy még kezet sem lehet mosni rendesen. Az ujjbegyeket hozzá kell dörzsölni egy normális, alapos kézmosásnál a tenyérhez, úgy, hogy a köröm alatti rész is dörzsölődjön, azt meg lehetetlen hosszú körmökkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!