Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak szerintem nem túl igényes...

Csak szerintem nem túl igényes ha egy kopaszodó férfi így hordja a haját ahelyett hogy leborotválná?

Figyelt kérdés
[link]
2023. okt. 3. 00:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem se igényes.
2023. okt. 3. 00:25
 2/12 anonim ***** válasza:
66%
nem mindegy neked hogy hordja a haját?
2023. okt. 3. 00:30
 3/12 anonim ***** válasza:
63%
Nem előnyös, az biztos.
2023. okt. 3. 00:34
 4/12 anonim ***** válasza:
54%
És akkor nem mindegy? Csak nem kopaszodsz?
2023. okt. 3. 01:18
 5/12 anonim ***** válasza:
22%
Kicsit olyan hókuszpókos a Hupikék Törpikékből. 😅
2023. okt. 3. 06:20
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Csak az egyik oldalt hagynám meg hosszabbra.
2023. okt. 3. 06:56
 7/12 anonim ***** válasza:
80%

A képen csak azért előnytelen és feltűnő, mert kócos/eláll egy tincs.

Nekem pont az nem tetszik, hogy az összes kopaszodó férfi leborotválja a haját és ettől az összes egyformán golyófejű lesz. Én meg sem tudom őket különböztetni, lévén van egy enyhébb arcvakságom, nekem mind totálisan egyforma. Sokkal szimpatikusabbnak találom, amikor egy kopaszodó férfinak van valamennyi haja. Nyilván nem azt mondom, hogy növessze meg teljesen hosszúra, de a képen látható még bőven belefér, hiszen nyilván rövidebbre vágatja időnként.

2023. okt. 3. 10:04
 8/12 A kérdező kommentje:
Ez a férfi egy színész, így közszereplő ezáltal jogom van a hajviseletéről kérdezni, véleményt mondani. Üzenem ezt kettesnek meg annak is aki privátban perrel fenyeget...
2023. okt. 3. 18:48
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

Akar egy szinesz, vagy kozszereplo, vagy maganember, vagy az apad van a kepen, o egy felnott ember. Az o dontese, az o valasztasa, es senkinek sincs joga senkirol megjegyzeseket tenni, ha nem tetszik valami rajta. Ez olyan tipikus gyoker magyar szokas. Ha gyerek vagy meg, akkor van eselyed, hogy kinodd.

Segitek: Esetleg gondolj bele abba, hogy hany ember tart TEGED undoritonak, mert nekik, valamilyen rajtad levo dologban mas a velemenyuk. Nevetsegesnek tartanad, hogy barki is - akar a szuleid - bele akarnanak szolni, hogy ne zold pottyos zoknit hordj, hanem lilat, mert te felnottel, es jogod van zold pottyos zoknit hordani, ha egyszer azt akarsz. Ez ugyanilyen dolog. Igenytelen? Az o dolga. Semmi kozod hozza. Mindenkinek onmaganak kell megfelelnie, nem pedig masok elvarasainak.

Megjegyzem Woronowicznak van teljes hajjal es kopaszra borotvalt fejjel is fenykepe. Tudod, szineszeknel szokas, hogy a karakterhez igazitjak a kulsejuket. Akar be is festik a hajukat vagy hiznak 30 kilot ideiglenesen, a szerep kedveert.

Egyebkent Wilmos herceget nem tartod igenytelennek? O ugyanilyen felkopasz. De senkinek, ismetlem, SENKINEK nincs joga leszolni barkit is, mert valamit nem ugy visel vagy hord, ahogyan masok azt elvarnak. Felnott ember, es akar "kozszereplo" akar nem, senkinek semmi koze hozza, hogy mit csinal. Es a legfontosabb: mindenkinek SAJATMAGANAK kell megfelelnie, NEM masok elvarasainak.

2023. okt. 3. 20:13
 10/12 A kérdező kommentje:
te utolsó, azért ugye nem kaptál agyvérzést?... az meg már ne is haragudj, hogy perrel fenyegetsz privátban...
2023. okt. 3. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!