Őszintén, szólnál a párodnak, hogy covidosan ne járjon dolgozni?
Figyelt kérdés
Csak az orra folyik, meg kapar a torka, de mivel lement a nagy mizéria, úgy van vele, hogy megy így is be az irodába. Én itthonról dolgozom.2023. okt. 2. 16:42
13/26 anonim válasza:
Én most jelentettem beteget a munkahelyen pozitív covid-teszt miatt. Köhögök, folyik az orrom és lázas vagyok. A felettesem azt mondta, ha lemegy a lázam, akkor már mehetek dolgozni, akkor is, ha még mindig pozitív a teszt.
14/26 A kérdező kommentje:
13 ha nem covid lenne és fontos volna, így bemennél?
2023. okt. 11. 08:21
15/26 anonim válasza:
14: Mármint mi volna fontos? Lázasan semmiképp nem mennék be. Szimplán némi köhécseléssel és/vagy szipogással valószínűleg igen.
16/26 A kérdező kommentje:
Most, hogy beteg vagy és megkérnének, hogy menjél, mert különben elvágod magad.
2023. okt. 11. 09:26
17/26 anonim válasza:
16: Nem mennék, mert az egészség mindennél fontosabb. És ezután ketesgélni kezdenék az álláshirdetésekben, mert olyan munkahelyen nem maradnék sokáig, ahol ilyennel fenyegetőznek, amikor valaki jogosan beteget jelent.
18/26 anonim válasza:
Nem a felettesed mondja meg, hogy mit tehetsz, hanem az orvos.
19/26 A kérdező kommentje:
18 ez szép és jó, de van amikor nagyon fontos a munka és be kell menni, bármilyen nyavalyád van
2023. okt. 11. 10:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!