Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normálisak számít hogy hazudta...

Normálisak számít hogy hazudtam ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Nagyon későn kísért haza a barátom és éhesek voltunk. Találtunk egy éjjel nappali boltot, ahol vettünk egy mélyhűtött pizzát. Láttam, hogy lejárt a határidő de nem szóltam, nem akartam a vidámságot jó hangulatot elrontani. Plusz azt se tudtam hogy ilyen helyzetbe balhézni kezd e a boltossal a barátom vagy, hogy viselkedik ilyenkor. Itthon lebeszéltem hogy megegyünk, mondtam felébred az egész család a pizza illatára és ilyen későn jobb lenne könnyebb ételt enni. Másnap mondtam anyunak hogy vettünk egy pizzát de lejárt több hete. Így kidobtuk. A barátom megkérdezte, hogy ízlett-e a pizza nekem és a szüleimnek, azt mondtam igen. De nem akartam a jó hangulatot elrontani és megbántani, tudom kedves akart lenni és tisztára gáz lett volna azt mondani hogy rég lejárt. Szerintetek ez megfelelő ebben a helyzetben vagy velem van baj?
2023. szept. 30. 17:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem idióta vagy, ha komolyan úgy véled, hogy ez normális viselkedés volt részedről.
2023. szept. 30. 18:51
 12/16 anonim ***** válasza:
36%
A legtöbb ember a világon, naponta 8-15 alkalommal hazudik. Nem árt ezzel senkinek komolyabbat, de hazudott, Ez nevezik beleférhető könnyű hazugságoknak. Évekkel ezelőtt láttam egy műsort a NatGeo erről, de az interneten is felbukannak ilyen témák néha.
2023. szept. 30. 19:16
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Számomra felfoghatatlan, hogy miért nem szóltál még a boltban. A tény, hogy inkább belementél ebbe a pitiáner hazugsághálóba, számomra borzalmasan unszimpatikus. Én nagyon sokra tartom az őszinteséget és a nyitottságot, nem tudnék mit kezdeni ezzel a viselkedéssel.

"Plusz azt se tudtam hogy ilyen helyzetbe balhézni kezd e a boltossal a barátom vagy, hogy viselkedik ilyenkor."

Hát ilyeneket pedig nem árt tudni a párodról. Ha pedig nem tud normálisan reklamálni a boltban balhézás nélkül, akkor ott is vannak bajok.

2023. szept. 30. 19:19
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Simán a boltban szólni kellett volna róla.

Balhé nélkül.

Ilyenkor nem tesszük vissza, hanem a boltosnak a kezébe adjuk, hogy intézkedjen, te meg keresel másikat.

Ha a barátod erre képtelen, akkor az jobb, ha MOST derül ki!

Így viszont az derült ki, hogy te vagy képtelen a normális viselkedésre.

Szerintem sürgősen menjél pszichológushoz, mert ez elég komoly defekt!

2023. szept. 30. 19:48
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ha abból indulunk ki, hogy a hasonló a hasonlót szereti, akkor már megértem, hogy a kérdező miért feltételezhette a pasijáról, hogy nem megfelelően reagálna a boltban.Nyilván magából indult ki, mivel ő sem tud normálisan viselkedni.
2023. szept. 30. 22:29
 16/16 anonim ***** válasza:
59%
Mert egy mirelitpizza a lejárati dátum után biztos halált okoz. Ha tudnád mi minden át van dátumozva...tudom mert olyan helyen dolgozom
2023. okt. 1. 01:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!