Ciki ha egy férfinak nincs jogosítványa?
Ha nincs kocsi nem ciki, de ha jogsi se, az az.
Ma már mindennapi a közlekedési konfliktus.
A jogsi minimális rutinja arra kell, hogy túl éld a rolleres, autós társadalmat.
7-es!
Ez mind Ausztria. Mentő itthon vagy kiér vagy nem , taxi Takonyfalván meg nincs. Nem mindenki lakik Pesten hogy minden elérhető legyen.
Nyílván átgondolja kell-e neki ha X helyen lakik. Nekünk kell, mert sok gyárba céges busz sincs már. Tanultam de pont Takonyfalván lakom.
Nekünk kell a kocsi mert munkaeszköz.
Mi is egyébként Ausztriába készülünk kiköltözni az említettek miatt... remélem sikerül.
9-es! Hát látszik azért hogy pasi vagy és sose szültél :D de tökön rúgva se voltál még úgy igazából sem.
Aztán most gyere azzal, hogy a szülés nem fájdalmas :S
Persze itt is van kivétel, de ha elfolyt magzatvízzel, bazi nagy hassal beül a nő a kocsiba és vajúdik, vezessen csak 20 km-t.... oké.
A pasik van mikor fájó torokkal sem...na de mindegy nincs kedvem vitatkozni.
Én is Ausztriában vagyok 32 éves férfiként jogsi és kocsi nélkül. Valóban minden elérhető biciklivel, gyalog, e-rollerral. Pasimnak szintén nincs jogsija és megvagyunk nélküle, nem beszélve arról, hogy nem 2 euró egy kocsit fenntartani(és még akkor semmi sem basżódott el rajta)
Ha meg tényleg valami komoly történik, hívom a mentőket.
Akik egy településen élnek jogsi nélkül és jól elvannak biciklivel vagy gyalog, azok hogyan vásárolnak be? Egy nagyobb bevásárlásnál nem bírnám el. És nem a szomszéd utcában vannak a boltok, pedig nem egy kieső helyen lakom.
Dolgozni se tud mindenki ugyanabban a városban, faluban, ahol él.
Utazás, kirándulás? Nem jártok sehova?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!