Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ciki ha egy férfinak nincs...

Ciki ha egy férfinak nincs jogosítványa?

Figyelt kérdés

2023. szept. 30. 12:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
75%
Nem. Én ugyan nő vagyok, de már bőven abban a korban, amikor az embereknek szokott lenni jogsijuk és autójuk. Sosem vártam el a partnereimtől egyiket sem. Nekem mondjuk jogsim van, de kocsim nincs, így nem vezetek, ugyanis nem szorulok rá. Belvárosban lakom, minden közel van és éjjel-nappal jó a tömegközlekedés. Ha viszont falura költöznék, ahol csak többóránként jön 1-1 busz, akkor nyilván én is szükségesnek érezném, mert anélkül nem tudnék bármikor bárhová eljutni. Szóval azért a körülményektől is függ.
2023. szept. 30. 13:20
 12/18 anonim ***** válasza:
41%

Ha nincs kocsi nem ciki, de ha jogsi se, az az.

Ma már mindennapi a közlekedési konfliktus.

A jogsi minimális rutinja arra kell, hogy túl éld a rolleres, autós társadalmat.

2023. szept. 30. 13:23
 13/18 anonim ***** válasza:
73%

7-es!

Ez mind Ausztria. Mentő itthon vagy kiér vagy nem , taxi Takonyfalván meg nincs. Nem mindenki lakik Pesten hogy minden elérhető legyen.

Nyílván átgondolja kell-e neki ha X helyen lakik. Nekünk kell, mert sok gyárba céges busz sincs már. Tanultam de pont Takonyfalván lakom.

Nekünk kell a kocsi mert munkaeszköz.

Mi is egyébként Ausztriába készülünk kiköltözni az említettek miatt... remélem sikerül.

2023. szept. 30. 13:24
 14/18 anonim ***** válasza:
55%

9-es! Hát látszik azért hogy pasi vagy és sose szültél :D de tökön rúgva se voltál még úgy igazából sem.

Aztán most gyere azzal, hogy a szülés nem fájdalmas :S

Persze itt is van kivétel, de ha elfolyt magzatvízzel, bazi nagy hassal beül a nő a kocsiba és vajúdik, vezessen csak 20 km-t.... oké.

A pasik van mikor fájó torokkal sem...na de mindegy nincs kedvem vitatkozni.

2023. szept. 30. 13:27
 15/18 anonim ***** válasza:
4%
14-es egy kulturált észlény. Köszönjük Emese.
2023. szept. 30. 14:16
 16/18 anonim ***** válasza:
21%

Én is Ausztriában vagyok 32 éves férfiként jogsi és kocsi nélkül. Valóban minden elérhető biciklivel, gyalog, e-rollerral. Pasimnak szintén nincs jogsija és megvagyunk nélküle, nem beszélve arról, hogy nem 2 euró egy kocsit fenntartani(és még akkor semmi sem basżódott el rajta)

Ha meg tényleg valami komoly történik, hívom a mentőket.

2023. okt. 1. 01:37
 17/18 anonim ***** válasza:
41%

Akik egy településen élnek jogsi nélkül és jól elvannak biciklivel vagy gyalog, azok hogyan vásárolnak be? Egy nagyobb bevásárlásnál nem bírnám el. És nem a szomszéd utcában vannak a boltok, pedig nem egy kieső helyen lakom.

Dolgozni se tud mindenki ugyanabban a városban, faluban, ahol él.

Utazás, kirándulás? Nem jártok sehova?

2023. okt. 2. 09:02
 18/18 anonim ***** válasza:
26%
Igen! De attól is függ, hogy hány éves vagy, ha fiatal vagy nem gáz, amennyiben szándékod, igényed van rá, hogy megszerezd. Ha közel 30 vagy, vagy több, az gáz. Számomra egyenlő azzal, mint amikor valaki nem fejezte be az iskolát, nyolc általánosa van, vagy még annyi se, alig tud írni, számolni stb. (viszont inkább legyen meg későn, mint sose)
2023. okt. 6. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!