Ciki ha egy férfinak nincs jogosítványa?
Egy bizonyos kor után, szerintem igen. Nekem ez ugyanúgy az önállótlanság jele, mint amikor valaki nem tud magáról gondoskodni, rendben tartani a háztartást, stb.
1: ha olyan durva a helyzet, hogy kórházba kell rohanni, akkor mentő kell.
Ja és ne a lepontozgatás legyen már. Mindenkinek zöldet nyomok!
Látom már az első válaszra is egy percen belül jött a piros. Miért?
Valóban én sem értem miért lettem lepontozva na de mindegy.
Semmi rosszat nem írtam. Mellesleg esetlegesen azért is kéne , hogy a családban egy férfinak legyen jogsija, mert ugyebár a terhes asszony alig fog tudni beülni elvezetni a kórházban vajúdás közben, felújításnál sem az asszony fogja ki-be pakolászni a cuccokat. Aki érti érti aki nem az így járt.
Szerintem nem.
Házas vagyok, eltartom a családomat.
De rohadtul önállótlan vagyok, mert nincs jogosítványom... Vagy egyszerűen csak nincs szükségem rá?
Kisvárosban lakom Ausztriában. E-rollerrel mindent elérek.
Nem kell nekem jogsi, meg kocsi, amit fennt kell tartani sok pénzért.
A terhes asszony sem reális, mert sosem akarok gyereket.
Ha meg korházba kell rohanni, akkor vagy taxi vagy mentők.
#5: a vajúdás nem olyan, mint az amerikai filmekben, hogy elfolyik a magzatvíz, aztán a kocsiban ki is pottyan a gyerek.
És akkor már az sem sokkal jobb, hogy egy ideges férj vezet, de persze ha van rutinja, tegye.
A valóságban, városon belül egy taxi simán bevárható.
Tényleg nem.
Életviteltől is függ.
Ha nincs rá szükséged akkor nem kell.
Szerintem ez olyan, hogy jó ha van, de nem ciki ha nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!