Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szeretnétek tudni néha mire...

Szeretnétek tudni néha mire gondolnak mások?

Figyelt kérdés
Amikor véletlenül összeakad valakivel a szemetek és visszanézel és még mindig néz. Olyankor mire gondolhatnak mások, ha ti csináljátok, miért csináljátok?
2023. szept. 29. 15:45
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
"Fú de kómás vagyok, több vitamint kéne ennem. Azt se tudom hol vagyok, csak bambulok előre. Nahát, ő is bambul, összeért a tekintetünk.. na mindegy, mit főzzek otthon?"
2023. szept. 29. 16:13
 2/10 anonim ***** válasza:
46%
Félek, hogy nem csak utálnám az embereket, de undorodnék is tőlük. (Főleg férfiaktól.)
2023. szept. 29. 16:54
 3/10 anonim ***** válasza:
Ilyesmik, amit te írtál, nem nagyon izgatnak, de vannak helyzetek olyan emberekkel, akikkel valamilyen kapcsolatban vagyok, amikor jó lenne kommunikáció nélkül megérteni őket. De egyébként nekem szerencsére nincs bajom a kommunikációval sem, csak néha így egyszerűbb lenne :D
2023. szept. 29. 17:52
 4/10 anonim ***** válasza:
48%
Én pasiként örülök hogy nem tudják a csajok mire gondolok. :D
2023. szept. 29. 19:30
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem, fölösleges.
2023. szept. 29. 19:54
 6/10 anonim ***** válasza:

Más emberek gondolatainak eltalálása rendkívül nehéz, és gyakran nem lehetséges. Az emberek sokféle dologra gondolhatnak, amikor összeakadnak valakivel a szemük. Például:

1. **Vonzalom**: Lehet, hogy érdekli őket a kinézeted vagy a szemkontaktus, és vonzódnak hozzád.

2. **Kíváncsiság**: Lehetséges, hogy valami különös vagy szokatlan dolog történik veled vagy körülötted, és kíváncsiak, hogy mi az.

3. **Véletlen szemkontaktus**: A szemkontaktus gyakran véletlenszerű is lehet. Az emberek néha csak azért néznek másokra, mert éppen abba az irányba néznek.

4. **Gondolkodás és elmerengés**: Nem feltétlenül gondolhatnak semmi különösre. Lehetséges, hogy éppen azon töprengenek vagy elmerengenek valamin, és véletlenül a szemedbe néztek.

5. **Kommunikáció kezdeményezése**: Az is elképzelhető, hogy a szemkontaktus révén próbálnak kommunikálni veled, akár azért, hogy köszöntsék, vagy hogy jelezzék, hogy beszélhetnél velük.

Az emberek sokféle motivációval és gondolattal rendelkeznek, és néha a szemkontaktusnak nincs mélyebb jelentése. Ha visszanézel valakire, az lehet egyszerűen azért van, mert észrevetted őket vagy kíváncsi vagy, mit gondolnak rólad. Az emberek motivációi és gondolatai rendkívül változatosak, és nem mindig könnyű megfejteni őket.

2023. szept. 29. 21:36
 7/10 A kérdező kommentje:
#6 Érdekes, köszönöm.
2023. szept. 29. 22:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Nagyon nem. Legalábbis azokból a megnyilvánulásokból indulok ki, amiket tömegközlekedésen, boltokban, munkában, az utakon és egyéb, hasonló helyeken látok. Ha azok, amik "kijönnek" és napvilágot látnak ilyenek, akkor nagyon nem szeretném tudni, mik is történnek a fejekben egyes embereknél.
2023. okt. 1. 13:00
 9/10 A kérdező kommentje:
Engem csak nagyon zavar, hogy ha egy random személy néz és észreveszi, hogy észrevettem akkor miért néz tovább. De lehet csak azért, mert önbizalomhiányom van és mindjárt a legrosszabbra gondolok.
2023. okt. 1. 18:42
 10/10 anonim ***** válasza:
Mert el van bambulva. Fáradt, álmos, világát nem tudja. Ne agyalj már ennyire túl egy tök jelentéktelen dolgot, jézusom...
2023. okt. 1. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!