Milyen ember az aki hagyja hogy a felesége lyukas babakocsigumival mászkáljon a gyerekükkel ?
Vannak ilyen emberek igen. Akik lesz.rják azt is ha a nő gebed bele az anyaságba is.
De vannak olyan nők is akik ilyeneknek szülnek..
A, Ha nincs rá manija, akkor elmehet az illetékes családsegítőbe, és ott kér A1, segélyt egy új babakocsira; A2, egy használt babakocsi beszerzését indítványozza (szokott lenni 1-1 helyen pl.: ruhabörze, ahol ilyeneket is lehet kapni ingyen vagy max. jelképes összegért);
B, Vannak úgynevezett "Leértékelt áruk boltja", vagy a Charity-boltok: ott is megnézheti;
C, Nézi a hírdetési portálokat, és vesz egy használt babakocsit;
D, Ismerőst megkér, hogy ugyan már, javítsa már meg azt a kereket.
Nyilván megoldja a nő. Itt az a kérdés amikor a másik a kapcsilatban csak díszpinty.
Nekem is volt olyan barátom aki.pl elnézte hogy lóg a csaptelem nemég a villanyom csak mert nem az ő lakása. Simán nem zavartatta magát.
"Vidéken élnek mindennap reggel és délután is használni kell mert az autó a férjnél van , a nagyobbik gyereket oviba kell vinni es hazahozni. ( nincs tömegközlekedes ) Kéthetente jár haza kb ."
. Miért kellene autó, ha gyalogis eljutnak az óvodába?
Budapesten lakunk, bőséges a tömegközlekedés, de a babakocsit mi is naponta használtuk. Mi ebben az érdekes?
En tartom rendben. De attol gusztustalan ha egy társ/barát elnézi hogy a párja "szenved".
Nem fér bele a társ barát parkapcsolat fogalmába se, nemhogy egy család f9galmába, ami a kérdés.
#17: ez egy nézőpont.
Másik, teljesen valid nézőpont: nem én lakom itt, nem szólok bele, hogyan él a másik. Én is utálom, hogy anyám feljön a lakásba, és szóvá teszi, milyen koszos az ablak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!