Miért terjed élő szóban is az alábbi, messengeren használatos, lenézendő kommunikáció típus?
Eleinte csak a messengeren volt szánalmas jó magyar szokás az, hogy foiyik egy párbeszéd, de ha nem olyat ír valaki, ami a másikat érdekli, szó nélkül láttázza a beszélgetést, ezzel is megölve a kommunikáció.
De manapság már élő szóban is csinálják ezt, csak ott láttázás helyett nem reagál, csak néz ki a fejéből maga elé. Milyen már ez?
Nincs itt verseny, igaz vita sem. Úgy értem, hogy igazam van.
Egyébként meg nem nyertem meg semmit, hisz önmagukat lábon lövős hozzászólások voltak. Az meg nem nyerés. :D
Azért mert fölényeskedő elnyomó bántalmazó társadalom vagyunk.
Olyanok élhetik ki magukat rajtunk akik ellen nem tehetünk így kompenzálás gyanánt mi is megtesszük akiken tudjuk.
Aham.
Tehát ha valaki nem kezd el vitázni vagy úgy gondolja megtartja a véleményét magának, az passzív agresszív, rejtett nárcizmus.
Hát... izé...
109. Ez tökéletesen passzol a kérzdező felfogásához. Én pl. azt írtam, hogy fordított esetben nem tolom a baromságaimat más arcába, ha nem vagyok biztos 100% benne hogy vevő rá.
Ebből annyi jött le, hogy ez egy egós válasz, mert hogy "nem nyomok baromságot".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!