Volt ilyen életedben már?
Figyelt kérdés
Amikor úgy érezted hogy semmi nem jó, se munka se párkapcsolat se semmi.
Azt érezted hogy új èlet kell,és ki kell lépned abból az egészből amiben vagy.
Hogyan láttál neki a megtervezésnek és az egész " meglépésének" ?
2023. szept. 23. 21:04
2/11 anonim válasza:
Én most, vagyis egész eddigi életemben így vagyok vele, eddig még nem sikerült kilépni. Terveim lennének, csak hát pénzem sose lesz valóra váltani őket...
3/11 anonim válasza:
Visszafordíthatatlan hibát követtem el, kilépni csak öngyilkossággal lehet
4/11 anonim válasza:
Ilyet ne mondj sose, mindig mindenre lehet megoldást találni.
5/11 anonim válasza:
Most ebben vagyok pont. És önismerettel, határok meghúzásával kezdtem. Hogy én vagyok a fontos, nem a környezet.
6/11 anonim válasza:
Többször is voltam már ilyen helyzetben, most is így vagyok.
Csinálom, amit épp tudok. Munkát, társat meg keresgélek, csak lesz valami.
7/11 anonim válasza:
Én is ilyen helyzetben vagyok. Én azt tervezem, hogy elköltözök 120 km-rel odébb. Hátha az majd kimozdít a holtpontról.
8/11 anonim válasza:
3 éve voltam ebben a helyzetben. Minden szar volt, kilátástalan, stresszes, fullasztó. Fogtam magam és elköltöztem Ausztriába. Most sokkal jobb
10/11 anonim válasza:
#4 a másik megoldás egy időgép lenne, szóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!