Mi volt az a tényező az életedben, aminek hatására jelentős belső átrendeződés ment benned végbe gondolkodásod, világképed, viselkedésed tekintetében?
Figyelt kérdés
2021. márc. 20. 10:41
1/9 anonim válasza:
Amikor tudatosult bennem, hogy a világ egyáltalán nem úgy vagy nem csak úgy működik, ahogy azt fizika órán tanították.
2/9 anonim válasza:
20 èves koromban november- december környèkèn elhagyott èletem szerelme egy màsik fèrfi miatt . Utàna meghalt a mamàm . Elèg durva körülmènyek közt . Rà nem sokra pedig a kutyàm is eltàvozott . Ezek voltak azok a tènyezők amik megvàltoztattak . Most itt vagyok 24 èvesen ès bàtran kijelenthetem hogy a 20 èves ènemhez kèpest , hatàrozotabb , megfontoltabb ès bölcsebb lettem . Sajnos az èlet mindenkinek tartogat 1-2 pofont :)
3/9 anonim válasza:
kb mint 2-es válaszoló, amikor szétmentünk a nagy Ő-vel, az padlóra tett.
5/9 anonim válasza:
az, hogy a munkahelyemen a felettem lévő pozícióban is birka emberek ülnek, akik munkaként tekintenek az egészre és nem haverság.. mindegy mit játszik el feléd.
7/9 anonim válasza:
Amikor eldöntöttem, hogy vége, és végre vállalkozó leszek.
Komoly felelősségfelvállalás, áldozati szerepkör kerülése, proaktivitás és önfejlesztés indult be ebben az időszakban nálam, ami az életem minden területén gyümölcsözővé vált.
8/9 anonim válasza:
8 gramm oszichedelikus gomba egyszerre.
9/9 anonim válasza:
Psziches bantalmazas, tehat sulyos belso szenvedes hatasara .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!