A boldogság meg a siker összefügg ? Ha valaki sikeres az életben, akkor az boldog is? Vagy a boldogság alapfeltétele a siker ? Inkább boldognak, vagy elégedettnek mondanád magad? Mikor volt a legboldogabb időszak az életedben ?
1. Nem hiszem.
2. Ez sem feltétlen igaz.
3. Igazából mindig emberfüggő.
4. Boldog max. Ritkán.
5. Óvodába talán xd.
Attól függ. Életem szakmai részén sikeres vagyok, magánéleti részén annyira nem, és emiatt boldog sem vagyok. De én úgy nem is tudok boldog lenni, hogy a magánéletem romokban, tehát a sikerből származik a boldogság.
Ha valaki átmegy egy vizsgán, akkor utána boldog. Attól, hogy boldog, még nem megy át a vizsgán. 🙄
Inkább "elégedett" vagyok. Legboldogabb idősszak meg fogalmam sincs, mikor volt. Idejét nem tudom, hogy mikor voltam igazán boldog. Még várat magára. :)
1. Valamilyen szinten igen, de nem 100%-ban. Egy boldog ember könnyebben tud arra a tevékenységre koncentrálni, ami idővel meghozza neki a sikert. A sikert növeli az önbizalmat.
2. Sajnos nem feltétlenül-
3. Ez viszont igaz, abszolút sikertelenül nem lehet boldognak lenni.
4. Egyiknek sem sajnos, pedig egészen sikeres vagyok tanulmányi, szakmai téren.
5. Kb. 5 évvel ezelőtt.
1,: Nem feltételen, de szerintem a sikerektől az emberek nagy többsége boldogabb. :D
2,: Nem minden eseteben.
3,: Valamilyen szinten ez is igaz, akinek nincsenek sikerei az életében kétlem azt, hogy boldog lenne nélkülük.
4,: Boldognak!
5,: Talán most. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!