Mi az, amiért hálát tudtok adni ?
Figyelt kérdés
2020. dec. 12. 12:18
2/26 anonim válasza:
Hogy van egy jó ház, ahol lakhatok és meleg van. Hogy nem sérült semelyik érzékszervem, nem vagyok mozgáskorlátozott, van egy szerető párom, élnek a családtagjaim. Lehetőségem van valóra váltani az álmaimat. A reményért is, ami mindent lehetővé tett, amikor mélyponton voltam és azért, mert képes vagyok hinni magamban a kudarcaim után is.
4/26 anonim válasza:
Az a "hálaadás" annyira furcsa szó. Arra gondolok tőle, hogy valakinek hálával tartozok. Hálásnak hálás vagyok sok mindenért, de nem érzem, hogy ezzel a hálával "tartoznék" bárkinek is.
Igazából már azért is hálás vagyok, hogy még élek és van még időm új dolgokat megtapasztalni.
6/26 anonim válasza:
Nincs ilyen. Kívülről nézve pozitív dolog, hogy élek, de sok örömöm nincs benne. Ennél nagyobb jó pedig nem történik velem.
7/26 A kérdező kommentje:
Mindig kell tudni hálát adni. Meg kell látni, micsoda bőség vesz körül minket. 😉😊🤗
2020. dec. 12. 12:41
8/26 anonim válasza:
Bőség, az. Kérdés, hogy mihez képest méred a bőséget. Ha este nem kell éhesen lefeküdni, az már lehet bőség, de én úgy nőttem fel, hogy ez nem jelent újdonságot számomra. Szeretnék ennél magasabb szinten élni, de nem nagyon jön össze.
9/26 anonim válasza:
A családomért, van kit szeretni
és van aki engem szeret.
Az otthonom ért,a nyugodt életemért.Azért, hogy egészséges vagyok és a szeretteink is azoo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!