Miért néznek le azért sokan amiért majdnem 30 évesen a családi házban lakom és nincs saját családom?
Nos, ennek az az oka, hogy egy 30 éves férfitől már elvárják, hogy meglegyen a maga kis szférája, és megálljon a saját lábán. Ehhez bizony kell egy olyan jövedelem, amellyel fenn lehet tartani legalább egy kis legénylakást (albérlet). A saját kégli elég nagy túlzás, ezt szerintem nem sokan várják.
Szerintem szedd össze magad, és kezdj el azon dolgozni, hogy könnyebb legyen a helyzeted. Mi gátol abban, hogy találj egy jobb munkát? Tedd meg azt. Ha évekbe telik, akkor is. Ez ilyen egyszerű. Szenvedni kell érte, de meg kell ugrani.
Hidd el, én nem nézlek le, de tudom, hogy ez a jelen helyzet senkinek sem jó. Ne süppedj bele jobban.
Ha 350 a nettód, és szüleid állják a rezsit (gondolom) akkor olyan nagy kiadásod nem lehet....tegyél félre pár évig, és akkor lesz némi önrészed, amúgy 350 nettó nem olyan vészes, mások 200 nettóval szobát bérelnek stb stb
Vagy menj ki külföldre, legalább a nyelvet tanuld meg....
De ha annyira el akartál volna menni már megtetted volna, szoba.
Közhelyeket tudok tanácsolni: nem figyelj rájuk stb.
Egyébként átérzem a helyzeted, nekem is mondogatják ezt már 20 éves korom óta, most 25 vagyok de minden családi eseményen felmerül hogy "na neked mió lesz má családod" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!