Nektek mennyit ér a saját és a családotok becsülete? Ha kellene megvédenétek erővel, úgy mint régen ( kard-, pisztoly párbaj, stb. )?
Jogi eszközökkel igen, a saját hatáskörömig, illetve ha én nem vagyok kompetens, megkeresném, aki igen, ha már fegyver és tettlegesség kellene, az nem az én asztalom, nem vagyok jártas ezekben.
Különben meg sok múlik azon, mivel támadnak engem illetve a családot. Van, amit csak elengedek a fülem mellett, mert nincs jelentősége, illetve nem hagyom magam provokálni. Szóval ha pl. beszól egy etnikum az utcán, de egyébként nem jön utánam, azt "meg sem hallom". Az idegeim, az életem és a testi épségem többet ér a hősködésnél.
Ha meg akarnak károsítani, kétféle árat írnak ki boltban és a drágábbon számláznak (erre is megvan a szabály), húzzák az időmet képzésen (volt már ilyen esetem is), átvernek vásárlásnál (hiányzik tartozék, ami benne kellett volna, hogy legyen, de kiszedték a dobozból és külön árusítják - apám mostanában járt így, a szervízben derült ki, hogy olcsó fényképezőgépeknél ezzel trükköz az egyik áruházlánc), munkahelyen a káromra csalnak (pl. nem jelentenek be), ilyenek miatt szólok és megteszem, amit tehetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!