Hogy tudnék találni valamit ami örömet okoz?
Mostanában úgy érzem semminek nem tudok úgy igazán örülni.
Vannak hobbijaim, amiket szeretek csinálni, de ezek is üresnek tűnnek, és nem is adnak AKKORA örömöt. Például tök jó ha olvasok egy jó könyvet, de nem ad olyan igazi boldogságot. Szeretek fotózni, de amúgy céltalan az egész, az elkészült képekkel nem tudok mire menni.
Ezt valahogy úgy tudnám leírni hogy a hobbijaim kb ezt érik el: 🙂👍
miközben én erre vágynék: 🤩😎😄👌🤘💪✨
(Bocs, írásban ennél jobban nem tudom visszaadni..)
A munkám nem rossz, de nem is nagyon okoz örömöt.
Társasági életem nem igazán van, de arra nem is annyira vágyok. (Régen volt és inkább csak stresszelt, kimerített)
Párkapcsolatom van, na az boldoggá tesz de ezzel nem fojthatom meg a párom mindig. Kéne más is ami örömöt okoz.
(Elérhető) céljaim nem igazán vannak.
Hogy találhatnék valamit ami boldoggá tesz?
Titeket mi tesz boldoggá, és hogy jöttetek rá hogy pont az?
Így értem, köszi.
Nem igazán van ilyenem. Amire vágyok azt csináltam már.
Ja igen, ott pl ez. Van egy csomó képem, a gépemen egy mappában. Így sok értelmét nem látom. Ettől függetlenül csinálom mert élvezem, de ennyi, nem nagyon tudok fejlődni meg értelme sincs semmi.
Próbáltam más hobbikat is, csak példákat írtam fent, nem akartam mindent felsorolni és kifejteni.
Testmozgás,azt nem írtad. Pedig az nagyon jó,ha sportolsz valamit, utána jöhet a yeahh érzés.
Fotózásban és képszerkesztésben évtizedekig fejlődhetsz, instára feltöltheted,vagy tiktokra, még jó kis videókat is vághatsz belőlük.
Ami még nagyon jó hobbi és tutira lefoglal,az a hangszeren tanulás.
Több sportot is próbáltam már, mindegyiket csak egy kötelező teendőnek éreztem ami inkább kivesz belőlem.
Az egyetlen kivétel az erdei túrázás, de arra ritkán van alkalmam és azt se szeretem egyedül.
A fotókat fel szoktam tölteni instára, mert miért ne, de amúgy semmi nem történik ettől. :D
Önismeret. Drogokat nem lehet javasolni használatra, ezért nem teszem, pedig használva, nem fogyasztva nem véletlen hívják őket tudattágítóknak.
Morál, prszichológia, viselkedés, kapcsolat és kapcsolódás. Csak pár olyan dolog közül, amin bőven akarnál dolgozni magadban és a felismerések csodához visznek.
Ajánlanál valami konkrétat? Olvastam pár könyvet a témában, érdekesnek találtam, de ennyi, nem igazán hozott semmi újat az életembe. Lehet hogy nem a legjobbakkal próbálkoztam.
Nem vágyok barátokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!