Most miért ütötte meg? Mi olyant mondhatott amiért hátba kellett ütnie?
Motoroztam és egy utcával arrébb leraktam a motorokat és begyalogoltam a belvárosba (motoros felszerelésbe) megnézni belvárost. Voltak egy páran és ott ácsorogtam szívtam a cigit és telefonoztam. Jöt egy társaság az egyik olyan 35 év körüli volt vagy több (lényeg hogy idősebb volt) a másik két lány pedig olyan 20-as éveikben jártak kb: 20-23 évesek. Ha jól emlékszem vázolt mellette egy fiú is aki ugyan annyi lehetett mint a két lány. Na mind1 szép lassan elmentek, az egyik lány erőteljesen rám nézett, majd tovább mentek. Valamit az a lány mondott neki (aki rám nézett) a másik lánynak, aminek következtében a lány hátba vágta kezével azt a lány aki nézett engem mármint rám nézett. Gondolom nem azért vágta hátba mert rám nézett a másik lány, hanem valamit mondott neki. Szóval mit mondhatott neki amiért megkellett ütnie? Konkrétan sajnáltam a lányt így ismeretlenül is. A társaságot nem ismertem. Na mindegy ha valaki tud valami okos választ megköszönöm.
(Mielőtt valaki írná miért ebbe a kategóriába raktam ki, annak egy oka van, itt sok fiatal van és ők jobban tudnak választ adni)
Én: 25F
Köszönöm!
- Odanézz szüzike, látod azt idiótát a ki bukósisakban cigizik? Neked még egy ilyen gyökér se fog összejönni sose.
- /hátbavágja/ Kussolj ribi, csak azért mert tegnap végre megcsinált a Géza, még ne legyen ekkora pofád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!