Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Most miért ütötte meg? Mi...

Most miért ütötte meg? Mi olyant mondhatott amiért hátba kellett ütnie?

Figyelt kérdés

Motoroztam és egy utcával arrébb leraktam a motorokat és begyalogoltam a belvárosba (motoros felszerelésbe) megnézni belvárost. Voltak egy páran és ott ácsorogtam szívtam a cigit és telefonoztam. Jöt egy társaság az egyik olyan 35 év körüli volt vagy több (lényeg hogy idősebb volt) a másik két lány pedig olyan 20-as éveikben jártak kb: 20-23 évesek. Ha jól emlékszem vázolt mellette egy fiú is aki ugyan annyi lehetett mint a két lány. Na mind1 szép lassan elmentek, az egyik lány erőteljesen rám nézett, majd tovább mentek. Valamit az a lány mondott neki (aki rám nézett) a másik lánynak, aminek következtében a lány hátba vágta kezével azt a lány aki nézett engem mármint rám nézett. Gondolom nem azért vágta hátba mert rám nézett a másik lány, hanem valamit mondott neki. Szóval mit mondhatott neki amiért megkellett ütnie? Konkrétan sajnáltam a lányt így ismeretlenül is. A társaságot nem ismertem. Na mindegy ha valaki tud valami okos választ megköszönöm.

(Mielőtt valaki írná miért ebbe a kategóriába raktam ki, annak egy oka van, itt sok fiatal van és ők jobban tudnak választ adni)

Én: 25F

Köszönöm!

#hát #lány #ütés #bántalmazás #ok #Mondott neki valamit amiért hátba kellett ütnie
2022. okt. 16. 02:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
Azt csak ők tudhatják.
2022. okt. 16. 02:48
 2/14 A kérdező kommentje:
Rendben de valami tipp?
2022. okt. 16. 02:49
 3/14 anonim ***** válasza:
91%
Ezt mi honnan kéne tudjuk?
2022. okt. 16. 04:43
 4/14 A kérdező kommentje:
Hát valami gondolat csak van nem?
2022. okt. 16. 04:47
 5/14 anonim ***** válasza:
95%
Azt,hogy kikapott a Fradi!
2022. okt. 16. 06:22
 6/14 anonim ***** válasza:
95%
Oké, akkor egy tipp. Rádnézett, elkezdett fuldoklani a nevetéstől, mire a másik hátbavágta hogy a bennszorult levegő kijusson, és a csajszi túlélje. Na, most jobb?
2022. okt. 16. 06:26
 7/14 A kérdező kommentje:
Utolsó nem. Nem fuldoklott. Nézett a lány elment pár métert valamit mondott a másik lánynak és utána attól a mondattól hátára csapott. De mi lehetett olyan amiért ezt kellett tennie szegény lánnyal ? 🤨👆
2022. okt. 16. 07:00
 8/14 anonim ***** válasza:
66%
Megvan! Lehúzva felejtetted a slicced, és kilátszott a fütyid. A bántalmazott lány, gúnyos megjegyzést tett a méretére. A másik csajszi pedig jól hátba vágta, hogy fejezze be a gusztustalankodást. Napnál világosabb, hogy csak így történhetett!
2022. okt. 16. 07:36
 9/14 A kérdező kommentje:
Nem volt lehuzva :)
2022. okt. 16. 07:49
 10/14 anonim ***** válasza:
94%

- Odanézz szüzike, látod azt idiótát a ki bukósisakban cigizik? Neked még egy ilyen gyökér se fog összejönni sose.

- /hátbavágja/ Kussolj ribi, csak azért mert tegnap végre megcsinált a Géza, még ne legyen ekkora pofád.

2022. okt. 16. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!