Belegondoltatok már abba, hogy esetleg idegeségetekben sértően szóltok a másikhoz, és lehet, hogy neki már az volt az utolsó csepp a pohárban?
Olyanra eddig még nem gondoltam, hogy amit/ahogy mondok valakinek az utolsó csepp lenne a pohárban, olyanra viszont már sokszor, hogy esetleg én vagyok/lennék az, aki elrontja a másik napját. Ezért, illetve azért sem bunkózom másokkal, mert én magam is érzékenyebb vagyok, és nekem sem esne jól, ha így bánnának velem.
Szóval nem is vagyok az a beszólogatós fajta, illetve a hangom sem emelem fel valami sokszor. Ha valaki felhúz (nem volt rá sokszor példa), vagy épp nagyobb teher alatt vagyok, akkor pedig elszámolok magamban vagy 5-ig, mielőtt bármit is mondanék, mert tudom, hogy olyankor nyersebb tudok lenni, és nagyon igyekszem, hogy ne okozzak senkinek se rosszat.
Annyi bunkó, frusztrált és agresszív ember van, nem szeretnék közéjük tartozni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!