Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Belegondoltatok már abba,...

Belegondoltatok már abba, hogy esetleg idegeségetekben sértően szóltok a másikhoz, és lehet, hogy neki már az volt az utolsó csepp a pohárban?

Figyelt kérdés
Pl. szociális fóbiás és egy ideje a legtöbben bántóak a környezetében. Te is rosszat mondasz egy rossz pillanatban a sürgős dolgaid miatt, és benne megfordul egy olyan gondolat, hogy ezeket önbántalmazásban vezesse le. Én mondjuk belegondoltam. Megértem, hogy az emberek manapság frusztráltak, egyre csak gyorsul ez a világ, nem érjük utol magunkat, az emberi kapcsolatok pedig romlanak. Egy együttérző ember vagyok, és felfoghatatlan számomra, hogy egyesek hogy tudnak minden sajnálat nélkül egy csomó mocskot köpni a másikra. De ha meg is teszik, utána nem gondolkodnak el azon, hogy lehet, megbántották a másikat, úgy, hogy az még csak nem is foglalkozott velük. Még azt is lesz*rnák, ha valóban az ők mondatán múlna valakinek az élete.
2023. szept. 20. 13:44
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
19. Az előbb még azt írtad, hogy igen. Most magad ellen beszélsz. Különben sem volt szó semmilyen hisztiről, te hoztad fel. De légy szíves, ha értelmesen nem tudsz hozzászólni, akkor lapozz tovább!
2023. szept. 21. 04:05
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Olyanra eddig még nem gondoltam, hogy amit/ahogy mondok valakinek az utolsó csepp lenne a pohárban, olyanra viszont már sokszor, hogy esetleg én vagyok/lennék az, aki elrontja a másik napját. Ezért, illetve azért sem bunkózom másokkal, mert én magam is érzékenyebb vagyok, és nekem sem esne jól, ha így bánnának velem.

Szóval nem is vagyok az a beszólogatós fajta, illetve a hangom sem emelem fel valami sokszor. Ha valaki felhúz (nem volt rá sokszor példa), vagy épp nagyobb teher alatt vagyok, akkor pedig elszámolok magamban vagy 5-ig, mielőtt bármit is mondanék, mert tudom, hogy olyankor nyersebb tudok lenni, és nagyon igyekszem, hogy ne okozzak senkinek se rosszat.

Annyi bunkó, frusztrált és agresszív ember van, nem szeretnék közéjük tartozni..

2023. szept. 21. 20:18
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom arra érted, amikor valaki évtizedekig nyeli a szart, aztán jön valaki, szól valamit, az az utolsó csepp, és mondjuk valami nagy hülyeséget csinál a sértett magával vagy másokkal.
2023. szept. 21. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!