Mit jelent az ha valakire azt mondják hogy resting bitch feje van?
Figyelt kérdés
Sose hallottam még ezt a kifejezést pedig nem ma kezdtem az ipart, ez mit akar jelenteni?2023. szept. 19. 23:31
11/15 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy élnek életvitelszerűen magukat magyarnak vélő emberek, akik képtelenek a saját anyanyelvükön kommunikálni.
12/15 anonim válasza:
A "resting bitch" magyarul azt jelenti: pihenő k*rva.
13/15 Metionin válasza:
Ha valakinek olyan az arca, hogy ha nem mosolyog, akkor nem tűnik kedvesnek. Nekem is olyan, így születtem, ez van. Ha csak bambulok valahol, úgy nézek ki, mintha épp utálnék valakit. Vagy mint azok a macskás képek, ahol épp "ítélkezik" az állat. De már megszoktam, nem fogok 0-24 bárgyún vigyorogni, hogy vadidegenek kedvesnek higgyenek :D aki ismer, az tudja, hogy csak ilyen az arcom.
14/15 anonim válasza:
Csak az tud fapofával közlekedni vagy kényszeredetten vigyorogni mint a vadalma, aki nem tud szívből mosolyogni.
15/15 Metionin válasza:
14. Mégis miért kéne mindig szívből mosolyogni? Vagy te állandóan mosolyogsz? A buszon, a zebránál, a boltban, munka közben, mindig? :D Sosincs "pihenő állásban" az arcod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!