Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit jelent az ha valakire azt...

Mit jelent az ha valakire azt mondják hogy resting bitch feje van?

Figyelt kérdés
Sose hallottam még ezt a kifejezést pedig nem ma kezdtem az ipart, ez mit akar jelenteni?

2023. szept. 19. 23:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
71%
Ha nem mosolyog direkt, akkor morcos, flegma arckifejezése van, akkor is, ha amúgy épp tök vidám.
2023. szept. 19. 23:53
 2/15 anonim ***** válasza:
40%
Én ezt még az életbe nem hallottam, de nagyon úgy hangzik, mint már megint egy hunglish baromság a tiniknél, amikor menőzni kell angol szavakkal, mert úgy leszel gizdagéza.
2023. szept. 19. 23:57
 3/15 anonim ***** válasza:
79%

Én sem hallottam még, de egy WMN cikket találtam róla:

"Korunk egyik legmeghatározóbb és legtöbbet kutatott tudományos jelensége – pontosabban internetes méme – minden bizonnyal a fönti képeken is látható úgynevezett Resting Bitch Face. Vagy, mondjuk, – szabad fordításban – „flegmaszukafej”. Ezzel a kifejezéssel azt a jelenséget írjuk le, amikor az illető arca alapbeállításban a következő üzeneteket hordozza: megsemmisítő ítélkezés, néminemű undor és egy cseppnyi sztoicizmus."

Forrás:

[link]

2023. szept. 19. 23:57
 4/15 anonim ***** válasza:
28%
Pedig elég régóta ismert. Szexisták használják a nőkre, akik nem vigyorognak.
2023. szept. 20. 00:55
 5/15 anonim ***** válasza:
70%
Unott picsa. Egyáltalán nem mai dolog, cirka 10 éve szórakoztunk ezzel, hogy flegmázós képeket toltunk ilyen hashtaggel barátnőkkel. (Hálistennek azóta kinőttük. :D)
2023. szept. 20. 01:08
 6/15 anonim ***** válasza:
68%

Néha annyira meglep, hogy itteni emberek mennyire kő alatt élnek.

Ez szerintem az ős internetes kifejezések között van, legalább 15-20 éve közhasználatban a nemzetközi interneten, változatlan jelentéssel.

Ahogy az #1-es írta, arra mondják akinek a passzív/relaxált arckifejezése negatív érzelmeket tükröz.

Nem csak nőkre mondják a "szexisták" (micsoda ostoba interpretáció), az egyik legnagyobb magyar resting bitch face pl Harrach Péter.

2023. szept. 20. 02:23
 7/15 anonim ***** válasza:
2023. szept. 20. 02:24
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Flegma, komoly magyarul.
2023. szept. 20. 02:26
 9/15 anonim ***** válasza:
28%

Na ilyen arcberendezésre születni kell, ismerek pár ilyen lányt, akiknek a nap 24 órájában ilyen ábrázatuk van.

Csak reménykedhetünk a saját érdekükben, valakik szólnak neki, mert gáz lesz minden téren az életben ez.

Valakik mindig újítani akarnak, de valahogy sosem jön be, mi a "menő".

2023. szept. 20. 07:35
 10/15 anonim ***** válasza:
31%

Unottan jeges, már érzem a kést a hátamban. 🔪

Nagyon COOL!

2023. szept. 20. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!