Mit jelent az ha valakire azt mondják hogy resting bitch feje van?
Én sem hallottam még, de egy WMN cikket találtam róla:
"Korunk egyik legmeghatározóbb és legtöbbet kutatott tudományos jelensége – pontosabban internetes méme – minden bizonnyal a fönti képeken is látható úgynevezett Resting Bitch Face. Vagy, mondjuk, – szabad fordításban – „flegmaszukafej”. Ezzel a kifejezéssel azt a jelenséget írjuk le, amikor az illető arca alapbeállításban a következő üzeneteket hordozza: megsemmisítő ítélkezés, néminemű undor és egy cseppnyi sztoicizmus."
Forrás:
Néha annyira meglep, hogy itteni emberek mennyire kő alatt élnek.
Ez szerintem az ős internetes kifejezések között van, legalább 15-20 éve közhasználatban a nemzetközi interneten, változatlan jelentéssel.
Ahogy az #1-es írta, arra mondják akinek a passzív/relaxált arckifejezése negatív érzelmeket tükröz.
Nem csak nőkre mondják a "szexisták" (micsoda ostoba interpretáció), az egyik legnagyobb magyar resting bitch face pl Harrach Péter.
Na ilyen arcberendezésre születni kell, ismerek pár ilyen lányt, akiknek a nap 24 órájában ilyen ábrázatuk van.
Csak reménykedhetünk a saját érdekükben, valakik szólnak neki, mert gáz lesz minden téren az életben ez.
Valakik mindig újítani akarnak, de valahogy sosem jön be, mi a "menő".
Unottan jeges, már érzem a kést a hátamban. 🔪
Nagyon COOL!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!