Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért lesz estére mindig...

Miért lesz estére mindig nagyon rossz kedvem?

Figyelt kérdés

Akkor is, ha nem dolgoztam, akkor is ha amúgy jó napom volt..

Este 8-9-10 órára, változó, nagyon depis leszek.

Mi lehet az oka?

Egyedül élek.

2023. szept. 17. 18:51
 1/8 anonim ***** válasza:
48%

Kérdésben a válasz.

"Mi lehet az oka?

Egyedül élek."

Valószínűleg ilyenkor már előjön a magány és az egyedüllét miatti rosszkedv.

2023. szept. 17. 19:10
 2/8 anonim ***** válasza:
25%
Magány, vitaminhiány, ismerethiány, érdeklődéshiány...
2023. szept. 18. 09:09
 3/8 anonim ***** válasza:
18%

Csak az első kettőnek.

Egyedül lakom és eszembe se jut, hogy magányosnak kellene lennem, vagy szomorkodnom emiatt. 🤷

2023. szept. 18. 09:35
 4/8 anonim ***** válasza:
67%

3

Nem is leszel estére depis. Gondolom elfoglalod magad. Tehát ismeret- és érdeklődéshiány nem áll fenn egyidejűleg az egyedülléttel. A felsorolást a 2-esben nem úgy értettem, hogy egyik-egyik elegendő az esti depihez, hanem úgy, hogy ha ezekből egyszerre több is fennáll, akkor már elégséges feltétel van hozzá. Nem voltam egyértelmű, bocs.

2023. szept. 18. 09:38
 5/8 anonim ***** válasza:

4

Világos.

Nálam inkább a túl sok érdeklődési kör a baj.

2023. szept. 18. 09:59
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Este sokszor rosszabb fényben látjuk a világot, illetve olyankor van ideje az embernek kicsit lenyugodni, készülni az alvásra, és különféle dolgokon rugózni. Valamint, elég nagy valószínűséggel nap közben nincs időd, vagy eszedbe sem jut a magányra gondolni, este pedig nemcsak, hogy pont ezt teszed, hanem akkor szembesülsz ezzel igazán, emiatt pedig -sajnos- jön a rosszkedv.
2023. szept. 18. 10:11
 7/8 A kérdező kommentje:

3-as

Mivel kötöd le magad?

Home office-ban dolgozom, elég kevés a munkám. Mire végzem már 3x kitakarítottam a lakást, átböngésztem a netet, tanultam, amit tanulok.

A főzést próbáltam, de egyedül élek, elég ha 3 naponta 1x főzök, akkor is az megvan 20 perc alatt.

Olvasni nem szeretek, nem köt le.

Sorozatok szintén nem nézek, nem köt le, inkább csak ilyen "most magányosan nézem a TV-t" hangulatot csinál..

2023. szept. 20. 20:06
 8/8 anonim ***** válasza:
5. Inkább a sötét. Hamarabb sötétedik, pont 8 körül. Most ez így kicsit depis érzés, sokat kell kint lenni 7 előtt és jobb lesz este is.
2023. szept. 21. 00:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!