Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A mai lányok miért ennyire...

A mai lányok miért ennyire nagyképűek?

Figyelt kérdés
2023. szept. 16. 21:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
28%
Utálom a válogatós pasikat. Általában életképtelenek, meg b*zik.
2023. szept. 16. 21:50
 12/18 anonim ***** válasza:
74%

Nem nagyképű vagyok, de amikor az átlagos srác akarja bemagyarázni nekem hogy ő igazából bejön nekem, meg felajánlja hogy "lecseréli" a barátnőjét (aki tök aranyos és jobbat érdemel) rám, miközben a kérdéses barátnő 200 méterre dolgozik, az kicsit bicskanyitogató.

És ez sajnos nem egyedi eset.

2023. szept. 16. 22:33
 13/18 anonim ***** válasza:
8%

Ez a kérdés épp tegnap merült fel bennem, pedig eddig csak itt a gyk-n tapasztaltam:

Valaki csak konkrétan leírja, hogy szép, de volt olyan, aki szerint ő maga a legszebb a világon. Egy másik szerint ő 29 évesen jobban néz ki, mint a 20 évesek. Meg amúgy is tőle kérnek tanácsot. Akkor volt egy, akinek mindenki a háta mögött járt, a másikra meg mindenki csak irigykedett. A kedvencem meg a homokóra alakú lány, aki ezt az infót csak úgy a semmiből kb. minden kérdésnél előhozza.

😂😂😂🤣🤣🤣

Egyébként a való életben ezeket nem tapasztalom.

2023. szept. 17. 00:25
 14/18 anonim ***** válasza:
28%
Mi van itt? Inc*lek és fapi*ák találkozója?
2023. szept. 17. 00:31
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
A szöveged nem túl nőies, szóval incel lehetsz.
2023. szept. 17. 01:03
 16/18 anonim ***** válasza:
33%

#15 A szöveg nőiesítése vagy férfiasítása a legtipikusabb incel szokás, azon belül is a mamahoteles animerajongóké, akik onlyfansos csajokra költik anyuci pénzét. ^^ Meg elég rendesen sikerült megsértődnüd egy random válaszon, hópihécske! Úgyhogy itt kettőnk közül egyedül te vagy incel, muci. Én lányként eleve nem lehetnék az. Ha még életképtelen is lennék, az max femcel lenne, de ne magadból indulj ki husivirágszál! :* Én szerencsére egyik nyomorodott csoporthoz sem tartozom. Talán ha nem agyhalottaknak való animékben látnál egyedül nőt, akkor tudnád, hogy a valódi nők nem csak ahegao arcokat vágnak, meg annyit tudnak mondani, hogy uWuuu.... Hanem képesek mondatokban kommunikálni, és ettől még nem lesz "férfias" egy szöveg. ^^ Puszillak!

Na, menjél szépen aludni, Pistike, mert anyu mindjárt bekopog, hogy feküdj le, mert holnap reggel ki akarja takarítani a szobádat!

2023. szept. 17. 01:26
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
A saját sikertelenséged a csajozásban még nem jelenti azt, hogy nagyképűek lennének a csajok.
2023. szept. 17. 03:46
 18/18 anonim ***** válasza:
68%

😂😂

"hópihécske", "husivárgszál", "muci", "inc*l", "fap*na".

Pont ezek a szavak mutatják a sértődöttséged.

Gondolom, te lehetsz az egyik a felsorolásból.

Az meg, hogy nem tudtad értelmezni az utolsó mondatod, a te bajod.

2023. szept. 17. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!