Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi lehet az az életmód,...

Mi lehet az az életmód, aminek a hatására bizonyos nők pár év alatt mintha 10-et öregedtek volna?

Figyelt kérdés
Nézegetem a facebookot, ismerősök ismerősei, távoli ismerősök, random emberek. Itt ugye vissza lehet nézni gyakran 5-10 évnyi fotót is. Gyakorlatilag 1-1 adott nő teljes változását és alakulását dokumentálja. És feltünt hogy bizonyos nők néha pár év alatt hatalmasat öregednek, rá se lehet ismerni konkrétan. És ez főleg az elmúlt pár évben csúcsosodik ki. Mi lehet az oka? Éjszakai élet? Cigi, alkohol? Túlzásba vitt hazugságok, meghasonlottság? És itt nem arról van szó hogy elkezd idősödni 30-40 évesen, az is kifejezetten szép tud lenni. Hanem amikor 20 körül csúcson van, és akkor hirtelen pár év alatt bezuhan és megcsúnyul. Még csak nem is elhízás, azt most hagyjuk, egy másik kérdés lenne hogy ennyire eligénytelenedni hirtelen miért. De ez a hirtelen jött megöregedés, hogy beesik az arca, hatalmas árkok és ráncok lesznek rajta, megfakul 1-2 év alatt a tekintete és halott lesz, vagy kifejeztten gonosz és lelketlen és üres, ez az egész miből jöhet? Mi okozza, ki mit tippel?

#nők #öregedés #rosszúl öregedés #bezuhanás
2023. szept. 13. 23:10
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%

30

Tehát összességében kb.: genetika, életmód, család, munka és betegség.

2023. szept. 14. 09:37
 32/40 anonim ***** válasza:
72%

Hol ìrtam èn hamvas testről meg hófehèr fogsorról, #29-es? Annyit ìrtam, hogy èn fiatalabbnak nèzek ki a koromnál, genetika ami számìt, nem az èletmód.

Ès ez még akkor is igaz, ha az itteni hülye gyerekeknek nem tetszik.

2023. szept. 14. 09:50
 33/40 Metionin ***** válasza:
100%
Én csak annál vettem észre ilyet, akinek gyereke lett. Meg az én tinikoromban nagyon alap volt a szoli, az is le tudja robbantani őket pár év alatt.
2023. szept. 14. 10:19
 34/40 anonim ***** válasza:
68%

Fehér ember genetika...

Ugyanezért kezd ritkulni a férfiak haja már 22-23 évesen.

2023. szept. 14. 10:49
 35/40 anonim ***** válasza:
80%
Hát én ismerek pár agyonkozmetikázott, botoxos, szoliban grillezett milliomos vállalkozónét, hát hiaba a drága kezelések, ugyan olyan kiélt, megviselt fejük van, mint bármelyik mezei nőnek, csak látszik, hogy még mű is az egész.
2023. szept. 14. 11:14
 36/40 anonim ***** válasza:

#35:

Azért mert túltolják az ilyen kezeléseket.

De vannak akik éppen csak kicsit használják a feltöltést, botoxot stb, amikor laikusok nem is tudják megmondani, hogy kezelve lett az illető arca.

Például neki nem is kellene szálbehúzásos arckezelés, de ő ráncosnak látta magát és megcsináltatta (link 3:55-5:15-ig).

Így könnyű szépen megöregedni (csak pénz kell hozzá).

https://www.youtube.com/watch?v=DRdsbDlMQf0

2023. szept. 14. 11:34
 37/40 anonim ***** válasza:
100%

Már ilyen fiatalon szálakat huzat be? Mit fog csinálni 60 évesen??

Szép nő, a maga módján. De semmi természetes, szimpatikus kisugárzás. Üres.

2023. szept. 14. 16:29
 38/40 anonim ***** válasza:
100%
Drog, alkesz, cigi, stressz, csaláád, magány, munka, nem céltudatos élet.
2023. szept. 14. 18:58
 39/40 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ez tűnt fel. Öcsém volt barátnőjét láttam a faceen, és csaj 28 évesen már simán kinéz 30-35-nek, nagyon megöregedett pár éve alatt, sztem max. 2-3 pózolós, és vége..

Kezdjük azzal, hogy a nőknél a kor jóval kényesebb téma, hiszen ők 18-25 éves koruk között a legkívánatosabbak, onnantól már lejtment.

Aztán a legtöbb magyar nőnél a borzasztó étrend, sport hiánya, sok buli + smink és közrejátszik, na meg az, hogy nagy részük arrogáns hárpiává válik 30 felett, ahogy öregszik, és nem jönnek már a bókok, egyre frusztráltabbak lesznek.

2023. szept. 19. 10:00
 40/40 anonim ***** válasza:
Kiegészítés arcukra mázolt puder cement festék mind vegyszer , porcosodnak a műételtől hormonos fogamzásgátlóktól nyugtatóktól. Nyáron égetik magukat a tűző napon télen a napgépekben . Energi drinkelnek kávé alkohol ezek száritanak kiszárit , nem isznak vizet teát . Eljárnak nem veszélytelen hpv polio stb örökös injekciózásokra . Kor tipus életmód külső mérgek .
2024. jan. 30. 18:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!