Mi lehet az az életmód, aminek a hatására bizonyos nők pár év alatt mintha 10-et öregedtek volna?
30
Tehát összességében kb.: genetika, életmód, család, munka és betegség.
Hol ìrtam èn hamvas testről meg hófehèr fogsorról, #29-es? Annyit ìrtam, hogy èn fiatalabbnak nèzek ki a koromnál, genetika ami számìt, nem az èletmód.
Ès ez még akkor is igaz, ha az itteni hülye gyerekeknek nem tetszik.
Fehér ember genetika...
Ugyanezért kezd ritkulni a férfiak haja már 22-23 évesen.
#35:
Azért mert túltolják az ilyen kezeléseket.
De vannak akik éppen csak kicsit használják a feltöltést, botoxot stb, amikor laikusok nem is tudják megmondani, hogy kezelve lett az illető arca.
Például neki nem is kellene szálbehúzásos arckezelés, de ő ráncosnak látta magát és megcsináltatta (link 3:55-5:15-ig).
Így könnyű szépen megöregedni (csak pénz kell hozzá).
Már ilyen fiatalon szálakat huzat be? Mit fog csinálni 60 évesen??
Szép nő, a maga módján. De semmi természetes, szimpatikus kisugárzás. Üres.
Nekem is ez tűnt fel. Öcsém volt barátnőjét láttam a faceen, és csaj 28 évesen már simán kinéz 30-35-nek, nagyon megöregedett pár éve alatt, sztem max. 2-3 pózolós, és vége..
Kezdjük azzal, hogy a nőknél a kor jóval kényesebb téma, hiszen ők 18-25 éves koruk között a legkívánatosabbak, onnantól már lejtment.
Aztán a legtöbb magyar nőnél a borzasztó étrend, sport hiánya, sok buli + smink és közrejátszik, na meg az, hogy nagy részük arrogáns hárpiává válik 30 felett, ahogy öregszik, és nem jönnek már a bókok, egyre frusztráltabbak lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!